reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Czesc :-):-):-)
Ja tak nie do tematu. A mianowicie. Robie ozdoby swiateczne tzn mikolaje i moze balwanki. Wstawiam zdjecie mikolajow ktore mam zaczete. Mikołaj o wysokości 175 mm.
http://img125.imageshack.us/img125/6311/s4030331wa5.jpg
http://img134.imageshack.us/img134/7664/s4030332bn4.jpg
http://img134.imageshack.us/img134/5940/s4030336tk4.jpg
Mikolaje recznie malowane w rozych kolorach w zaleznosci jakie sobie dana osoba zyczy. Lakierowane i zdobione brokatami.
Jesli ktoras z was bylaby zainteresowana zakupem takiej ozdoby na swieta zapraszam na gg 4026820 tylko podajcie swojego nicka z forum.

A u mnie nic nowego. Czekam na malpiszona @ zeby moc isc zrobic kolejne badania. Cos mnie ostatnio cholera tlucze wiec moze @ przyjdzie. A pozatym ta deprecha jesienna.Chyba kazdej z nas dokucza. Trzymam mocno za was kciuki i pozdrawiam nasze ciezaroweczki .To chyba narazie tyle mego biadolenia
Pozdrawiam

reklama
nie ma dzisiaj wyników :-:)-:)-(
będą jutro albo pojutrze :crazy::crazy::baffled::baffled:
co za kraj…………….
płakac mi sie chce ...........
o kurcze,,co za pech,,nom dalej w niepewności nas trzymaj,a,,a ciebie kochana coraz bardziej...

Ja czułam z Matim już po jakiś dwóch tygodniach, że nosze w sobie malutkie szczęście. Jadłam za dwoje, a do toalety łaziłam co chwilke, piersi to tak mnie bolały strasznie, że nie mogłam ich dotknąć. Momo, iż do @ jeszcze tydzień miałam to już wiedziałam, że się udało. Trzymam za Ciebie kciuki. Moim zdaniem z testowaniem powinnas zaczekac do @, bo jeśli wyjdzie I to tylko rozczarowanie ci pozostanie, a może się okazać, że było poprostu za wcześnie.Powodzonka

Ja dziś hebluje. Jajeczko sliczne i gotowe na fasolke. Trzymajcie kciuki. Wiecie cos mam przeczucie, że tym razem się uda. Jakoś mam w tym cyklu pozytywne nastawienie. Pewnie i tak przyjdzie @ i człowiek znowu zlapie doła na kilka dni po to, aby odszedł on z nadziejami w nowym cyklu przy następnych starankach. A swoją drogą jak to dobrze, że cykl trwa ok miesiąca, bo chyba padłabym gdyby trwał dłużej.
no to do dzieła,,powodoznka kochana,,heblujta ile wlezie,,,

Ewcia81 acha czyli po staremu co dziennie to samo :-):-) fajnie . Pozdrawiam
Pozdrawiam was wszystkie
nom po staremu,,,hehe,nic nowego,,,buziakii

Witam wszystkich znad ciepłej kawki:-):-):-) U mnie za oknem deszczowo i szaro-buro:-( Wczoraj przyszła @, ale mam nadzieję, że to ostatnia jej wizyta na najbliższe miesiące;-):-p.
Miłego dzionka :-):-):-):-):-):-)

Hej staraczki i nie tylko:-)
Puchatko to super ze szefuncio to tak dobrze przyjal:tak:a ty sie tak martwilas.....juz pewnie teraz bedziesz spokojniejsza:tak:
Ilonko coz za optymizm:-)z niecierpliwoscia czekam razem z toba na te wyniki !:-)
Moreme ja tez mysle ze to juz ostatnia na dluzszy czas.......:tak::-)
Liwus napewno niedlugo bedziesz nosic pod sercem taka mala kruszynke:tak:
Tak jak i inne dziewczyny!:-):-):-):-)Buziaki
pogoda_21.gif

reklama
Do góry