reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Ja na początku używałam, ale teraz szkoda mi na to czasu, bo mała sama się wybudza jak ma brudna pieluszkę i jest głodna także widze w praktyce kiedy karmić i przebrac :D na początku mi się podobała ta aplikacja i „kontrola” tego wszystkiego, ale jednak to później już jak dla mnie zbędne, bo dziecko samo komunikuje kiedy co chce [emoji5] a która pierś to mniej więcej pamietam i czuje tez, która pełniejsza
Mi chodzi tylko o to żeby zapisywać która pierś a nie tak bardzo o czas :)

Hej dziewczyny.

Mam do was pytanie. Podajcie może herbatę koperkowa maluchowi? U mnie mała nie płacze ale walczy z załatwianiem się i odgazowaniem bardzo intensywnie. Kupiłam taka zwykłą, naturalną by jej taka słabiutką podać ale naczytałam się tego i tamtego że zgłupiałam czy jej nie zaszkodzi.
Ja podaje ;)choc mala nie lubi zawsze kilka lyczkow wezmie

Maluch po odgazowaniu przez położna robi kupki :D nie wiedzialam, ze bede tak sie cieszyc z przebierania pampersow :D niestety ze wzgledu na ciezki porod a co za tym idzie krwiaczek na glowce i pekniety obojczyk jesteśmy w szpitalu przynajmniej do jutra :( tak chcialam Misiowi mieszkanko pokazac a ciagle sie wydluza pobyt tutaj :(
Ojj dużo zdrówka dla misia :*

No właśnie miałam pytać po co te aplikacje :D przecież jak dziecko głodne to trzeba nakarmić a to czy się karmiło według aplikacji 2 czy 3 godziny wcześniej to bez znaczenia. Pierś też się czuje która pełniejsza [emoji14] no chyba , że ktoś musi wybudzac dziecko to co innego :)
Ja sobie tylko zapisuje w nocy od której do której mała spała :D
Ja nie czuje w czasie dnia która pierś pełniejsza [emoji16]

Też tak często musicie zmieniać wkładki laktacyjne ?

K będzie już w piątek [emoji173]️ nie ma go już 5 tygodni ... Przyjedzie na dwa dni tylko ale zawsze coś [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ potem wraca na półtora tygodnia i przerwa dwa tygodnie. Wtedy się wyprowadzimy do siebie [emoji173]️[emoji173]️
Ale trochę mi szkoda opuszczać mamy i rodzinnego domu heh. Jak pomyślę to czasem się nie chce wyprowadzić ..
Ja już w ogóle nie używam wkładek. Nie kapie mi mleko między karmieniami.

reklama
No właśnie miałam pytać po co te aplikacje :D przecież jak dziecko głodne to trzeba nakarmić a to czy się karmiło według aplikacji 2 czy 3 godziny wcześniej to bez znaczenia. Pierś też się czuje która pełniejsza [emoji14] no chyba , że ktoś musi wybudzac dziecko to co innego :)
Ja sobie tylko zapisuje w nocy od której do której mała spała :D
To nie jest zawsze takie proste. Nie używam aplikacji ale notuje w zeszycie. Ja już mam piersi miękkie cały czas i nie czuje która pełna bo są cały czas jakby puste. No i moje dziecko nie woła jeść nawet i 5h więc zapisuje i po maksymalnie 3h wybudzam

Do góry