E
Ewka34
Gość
Slodziaki ❤❤❤❤❤❤❤❤
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Slodziaki ❤❤❤❤❤❤❤❤
U mojego był 61i wypuścili nas w 3 dobie. Miałaś cukrzycę ciążowa?
Wpisz w internet mamabear i ci wyskoczy strona babeczek które to wymyśliłyJa myślę nad kupieniem tej osłonki do karmienia tylko nie wiem jak to się nazywa![]()
Ale to fajneWpisz w internet mamabear i ci wyskoczy strona babeczek które to wymyśliłyja mam od nich kupiłam na allegro za 49 zł i super się sprawdza.
Nie mam pojęcia. Najwyżej już w najgorszym wypadku byście płacili za te śmieci i tyle .. ale pieniądze w błoto i to plus dla tej wredoty :/Bardzo dobry ,wrecz idealnyserio
on chce stara wykonczyc.. i dobytku pilnowac,dla mnie to bez sensu bo rodzina powinna byc razem a nie osobno.. moim zdaniem bysmy sobie poradzili,a powiedzmy przez rok nic sie nie stanie ze sprzetem czy meblami,gorzej ze stalymi oplatami typu smieci.. bo musilibysmy sie wymeldowac chyba ze w urzedzie zaznaczyc tymczasowa nieobecnosc.. nie wiem czy jest cos takiego :/
Słodziaki
Dziękuje , już podpatrzylamWpisz w internet mamabear i ci wyskoczy strona babeczek które to wymyśliłyja mam od nich kupiłam na allegro za 49 zł i super się sprawdza.
Gratulacje!!! Franiu witajDziewczyny o 3 nad ranem urodziłamskurcze od 16, poród ciężki eh..znieczulenie wbijali mi 4 razy..skurcze okropne..dobrze że mąż był ze mną
Franio waży 2860g i mierzy 53 cm
![]()