reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dokładnie. My mamy te Advent naturals i Leo musi trochę popracować, żeby coś polecialo.

No to ja nie wiem dziewczyny. Przechylcie butelki i lekko potrząśnijcie jakbyście temperaturę chciały sprawdzić na nadgarstku. Sika ciurkiem. Mam trzy smoki zerówki i wszystkie tak samo.

reklama
Padam na twarz.. Moja matka mnie wykończy psychicznie. 3 tyg musimy czekać na meble i spadamy stąd i nie chce widzieć żadnych pielgrzymek!!! Nie mamy jak na spokojnie się nakarmić czy odciągnąć pokarm bo wiecznie ktoś.....
U mnie mama posiedziala tydzien i nie raz sie poklocilysmy, bo wiecznie jakieś zlote rady i w kolko o tym samym...dzisiaj miala pretensje ze malego nie wystroilismy na spacer tylko w pajacyku go wzielismy. Tak slodko spal, ze nie chcielismy go rozbudzac ale nie przetlumaczysz.

Możecie mi polecić jakieś butelki? Używam Philips Avent i dupa bo smoczki zerówki sikają jak szalone. Mała wtedy pije za szybko i później ma problem z gazami. Poradźcie mi proszę jakąś butelkę w której smoczek działa prawidlowo czyli jak się przewróci butle do góry dnem to nie leci samo z siebie tak mocno.
Butelka Medela plus smoczek calma

reklama
Spojrzałam na YouTube i teraz znam powód zasysania smoczka do środka przy piciu. Tam są takie cypelki które muszą na siebie zachodzić. Oj ja niemądra :) ale czy to jest powód że sikało to zobaczę jeszcze z mlekiem bo z wodą nie sika.
IMG_20180902_210824.jpg

Załączniki

• IMG_20180902_210824.jpg
    IMG_20180902_210824.jpg
    931,1 KB · Wyświetleń: 432
Do góry