reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dzięki dziewczyny za odpowiedz. Tak jak pisalam medyczny trzeci swiat tu w Anglii. Serce mi teraz pęka po Waszych odpowiedziach, chociaz przypuszczalam ze takie będą...
No cóż. Decycja podjęta. Kolejne ivf w Polsce bo przeciez nie dam zniszczyć kolejnych.
A ktorych lekarzy polecacie w Novum? Wiem ze Lewego, ale zalezy mi na czasie a do niego chyba dluzszy czas oczekiwania.
Kochana, ja z calego serca polecam dr Z. Dzieki niemu jestem w 14tc[emoji173]
z tym, ze dr Z tez jest oblegany. Pamietam, ze zeby sie do niego zapisac na pierwsza wizyte czekalam na dzien otwarcia nowego grafiku doktora, bo na nowych pacjentow mial przeznaczone tylko 4 dni w miesiacu. Ale to bylo prawie rok temu, moglo sie cos pozmieniac [emoji4]
U nas czynnik meski

Motylku, który u Ciebie dzien po transferze? U mnie lekarz powiedział że miesiąc po transferze dopiero mozna zobaczyc serduszko. Bardzo długo.... ja dopiero jestem 17dpt ohhh jeszcze tyle czekac w stresie :(
U mnie jutro będzie 28 dpt i idę do lekarza po leki to i USG zrobię. Zobaczymy co tam sobie siedzi. Ja już nie biegam na betę to mi nic nie wniesie. Ciąża jest w macicy więc to ważne i ze spokojem czy też niepokojem czekam. W 22 dniu był pęcherzyk 8 mm, widać było także pęcherzyk żółtkowy.
Natalia a co zrobili u Ciebie z tym progesteronem, nadal musisz brać wszystkie leki?

Biedroneczko, moze trzeba by powtorzyc bete za 2 dni? Wiesz, ze nieraz z niskich poczatkowych wartosci bet, byly tez piekne ciaze [emoji173]

Powtórzę powtórzę ale klopsik raczej.
Odpocznę sobie teraz do zimy, a potem zgrane dwie kolejne umrożone biedrony. A potem jeszcze 3 procedura... no kuzwa musi się kiedyś udać ;)))))

Powtórzę powtórzę ale klopsik raczej.
Odpocznę sobie teraz do zimy, a potem zgrane dwie kolejne umrożone biedrony. A potem jeszcze 3 procedura... no kuzwa musi się kiedyś udać ;)))))
Doskonale Cie rozumiem, ze nie chcesz sobie robic zludnych nadziei. Ale poki co test ciazowy masz pozytywny[emoji173] Zobaczymy co bedzie w kolejnych dobach, jak z przyrostami. Mimo Twojego sceptycyzmu trzymam za Ciebie mocno kciuki [emoji110]

U mnie jutro będzie 28 dpt i idę do lekarza po leki to i USG zrobię. Zobaczymy co tam sobie siedzi. Ja już nie biegam na betę to mi nic nie wniesie. Ciąża jest w macicy więc to ważne i ze spokojem czy też niepokojem czekam. W 22 dniu był pęcherzyk 8 mm, widać było także pęcherzyk żółtkowy.
Natalia a co zrobili u Ciebie z tym progesteronem, nadal musisz brać wszystkie leki?
Motylku, to duza szansa, ze juz jutro zobaczysz bijace serduszko [emoji7][emoji173]
Bedzie pieknie Kochana [emoji9][emoji9]

Ja dzis miałam USG - 17dpt i było widać tylko pęcherzyk, nic więcej. Nie wiem czy tak powinno być, czy już ten pęcherzyk żółciowy powinien być widoczny? Pytałam sie o refundację to powiedzial że mi nie przysluguje. Wszystkie leki bez zmian + zwiekszył mi dawkę duphastonu doustnie.

reklama
Mam możliwość zakupu u siebie Clexane oczywiście wcześniej zakupiłam już Neoparin co jest waszym zdaniem lepsze? Transfer w czwartek wiec w środę chciałabym już coś wziasc?

Do góry