Menia2018
Fanka BB :)
Też ci krwawily?Ja dostałam taką maść robioną na receptę. Używam jej nadal i staram się wprowadzić hemki na swoje miejsce do środka powoli. Musiałabyś poprosić lekarza o nią np ginekologa.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też ci krwawily?Ja dostałam taką maść robioną na receptę. Używam jej nadal i staram się wprowadzić hemki na swoje miejsce do środka powoli. Musiałabyś poprosić lekarza o nią np ginekologa.
CudownieCudna [emoji5] u nas tez już więcej uśmieszków Zobacz załącznik 894524
Moja tez tak ma od paru dni :* super widok ❤Cudownienajpiękniejszy widok dla rodziców
Moja od dwóch tygodni już jak się do niej coś mowi, bawi się z nos to cała buzia się śmieje aż oczy się błyszczą. Myślałam , że to będzie później a ona już świadomie się patrzy i aż dziaselka widać tak się cieszy kochana![]()
Nie [emoji16] nie mogę się zebraćA ty nie masz prawka?[emoji16]
Dziękuje :* my mamy podobne sytuacje życiowe i identyczne córki [emoji23] więc Tobie też życzę wytrwałości dużo dużo :*@klaudiaa975 doskonale Cie rozumiem.. wiem jak takie ciagle problemy potrafia demotywowac z dalszego starania/dzialania.. ale jesli macie mozliwosc i fundusze na wynajem mieszkania w pelni umeblowanego to nie wahac sie,nie ma sensu siedziec gdzies "jak na szpilkach" bo cos sie moze wydarzyc.. :* zycze ci wytrwalosci i cierpliwosci kochana :*
Ciekawe kiedy zaczną piszczeć , gadać po swojemu itpMoja tez tak ma od paru dni :* super widok ❤
W sierpniu dostałam za sierpień i wyrównanie od lipca od dnia porodu.@KatiNails mam pytanko bo wiem ze juz dostałaś
Jak jest wypłacane kosiniakowe?
Za wrzesień we wrześniu? Czy dopiero w październiku?
Powinnam dostać za końcówkę sierpnia i teraz za wrzesień. U Nas w mops czegoś się dowiedzieć to masakra:/
Kochana moja na piersi. Wczorsj cały kupy nie robiła. W nocy też nie. Rano walnela takiego ze głową mała kupsztala.Moja mala dzis sie nie wyproznila jeszczenawet w nocy..
to po mm? Karmie tez piersia ale..