reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

A my znowu na brzuchu śpimy. Dzięki temu masuje brzuch i śpi spokojnie:) już się nie mogę doczekać jak będę mogła go układać na brzuchu też w nocy.

U nas dzisiaj 12 stopni póki co, także chłodno się zaczyna robić. Iście jesienna pogoda. A ja się cieszę że dzisiaj piątek i weekend z całą rodzinka się zbliża:)
Maja wczoraj wieczorem spała na brzuchu :) w nocy też ale przy mnie :) śpi na brzuchu jak zabita. Ma to po matce [emoji23]

reklama
A ja się boje :D czuje , że jeszcze mnie ciągnie trochę w środku. Jak mam iść do lekarza to mi słabo , na myśl , że włosy mi tam choćby jeden palec .. :o
A byłaś już po antykoncepcję jakaś ?
Też uwielbiam melisę :D
Tez sie balam ale bylo wszystko oki ;) nie uzywam hormonalnej antykoncepcji,mysle ze wroce do kompka ;) kilka lat tak sie zabezpieczalismy i bylo oki ;)

Moja malutka dopiero dzis zrobila kupcie.. od przedwczoraj pierwsza.. byla taka kleista jak ostygly kisiel.. ale grunt ze zrobila ❤ tylko po czym taka.. po czekoladzie ktora zjadlam czy podawanym mm?

Maja wczoraj wieczorem spała na brzuchu :) w nocy też ale przy mnie :) śpi na brzuchu jak zabita. Ma to po matce [emoji23]
Ja bym wtedy w nocy czuwała zamiast spać. Nie wiem jak Maja ale Olek jak przekręca głowę na drugi bok to zatrzymuje ja na chwilę na nosie , jeszcze nie potrafi tak porządnie jej podniesc.

Ja bym wtedy w nocy czuwała zamiast spać. Nie wiem jak Maja ale Olek jak przekręca głowę na drugi bok to zatrzymuje ja na chwilę na nosie , jeszcze nie potrafi tak porządnie jej podniesc.
Maja ma wzmożone napięcie mięśniowe i nie ma problemu z przekładniem głowy. A spała jak zabita na brzuchu [emoji23] nawet palcem nie ruszyła [emoji23]

reklama
Do góry