Siusia sporo. Marudzi ale to już chwilę. I jak to dzieci.. W ciągu dnia. Ale śpi spokojnie. Apetyt ma. Nie wiem skąd się to wzięłoO kurczę, sporo. Jak się Maja zachowuje, nie widzisz żeby była jakaś inna, niespokojna mniej siusiała?
reklama
Anulaa88
Fanka BB :)
Mój miał ten sam zestaw...dostawał antybiotyki 3 razy dziennie przez 7 dni...Raz szybciej przez wlew pompą, a dwa razy normalnie przez strzykawkę. Musisz uzbroić się w cierpliwość... dla mnie to była trauma, ale wiem że nie było innego wyjścia. Trzymam kciuki za was!Anula, Iza dostaje gentamycynę i ampicylinę.
Ostatnio hasła o 7.00 I nie każą mi jej karmić bo nawadniają ją do pobrania płynu mozgowo-rdzeniowego A ona bidulka chce jeść. Ze też nie mogli dac tych kroplówkę wcześniej po karmieniu o 7-8. Jeszcze 40min pokazuje, że zostało.
G
gosc12
Gość
O rany ale wynalazekKomputerek do kontroli cyklu lady compmierze tym temperature rano i mi zaznacza czy moge sie kochac bez zabezpieczenia czy nie moge
ale jeszcze nie mam okresu wiec nie moge go uzywac, bo musze najpierw zaznaczyc ze okres byl
fajna sprawa
https://www.ladycomp.pl
Ja bym chyba nie zaufała komputerkowi
G
gosc12
Gość
G
gosc12
Gość
Na długo ja tak kładziesz codziennie ? Ja chyba zbyt rzadko i na krótko :/ muszę się ogarnąć i nie zapominać kłaść na brzuszku bo tylko jej krzywdę zrobię ..To czasami jest wrecz przerazajace..wczoraj mi pelzla jak gąsienica..
nawet zaczela raczki przebierac do przodu jak pelza
![]()
G
gosc12
Gość
I co to oznacza. Bo ja dzisiaj też odbieram wyniki i się martwię co z moją ..No i Maja ma złe wyniki moczu...
A naszej pediatry dziś nie ma. W poniedziałek idziemy. Bo leukocytow ma 100!! Gdzie norma jest do 10....
Luiza.
@kasiak85 trzymam za Was kciuki, wiem jak cholernie trudne jest patrzenie na cierpienie własnego dziecka i wiem jak dobija matczyna bezsilność. Zobaczysz, wszystko będzie dobrze wrócicie do domu, mam nadzieję, że jak najszybciej
pozdrawiam Was.
Ja mam za to ciężką nockę za sobą, Martunia zamieniła sobie dzień z nocą i do trzeciej nad ranem niuniała się u mnie na rękach, za to teraz strzela uśmiechami i życzy sobie mojej ciągłej uwagi, bo ma ochotę "pogadać". Milunia z kolei śpi jak.. .no śpi. Muszę kupić dziewczynkom leżaczki bujaczki, to może będę miała choć odrobinę czasu dla siebie, dla Jasia, na posprzątanie mieszkania, zrobienie obiadu, na który nie mam kompletnie pomysłu
..spoko, marta zaciesza do krzesła.
Coś chciałam się Was zapytać i zapomniałam
Ja mam za to ciężką nockę za sobą, Martunia zamieniła sobie dzień z nocą i do trzeciej nad ranem niuniała się u mnie na rękach, za to teraz strzela uśmiechami i życzy sobie mojej ciągłej uwagi, bo ma ochotę "pogadać". Milunia z kolei śpi jak.. .no śpi. Muszę kupić dziewczynkom leżaczki bujaczki, to może będę miała choć odrobinę czasu dla siebie, dla Jasia, na posprzątanie mieszkania, zrobienie obiadu, na który nie mam kompletnie pomysłu
Coś chciałam się Was zapytać i zapomniałam
reklama
Biedroneczka10
@kasiak85 trzymam za Was kciuki, wiem jak cholernie trudne jest patrzenie na cierpienie własnego dziecka i wiem jak dobija matczyna bezsilność. Zobaczysz, wszystko będzie dobrze wrócicie do domu, mam nadzieję, że jak najszybciejpozdrawiam Was.
Ja mam za to ciężką nockę za sobą, Martunia zamieniła sobie dzień z nocą i do trzeciej nad ranem niuniała się u mnie na rękach, za to teraz strzela uśmiechami i życzy sobie mojej ciągłej uwagi, bo ma ochotę "pogadać". Milunia z kolei śpi jak.. .no śpi. Muszę kupić dziewczynkom leżaczki bujaczki, to może będę miała choć odrobinę czasu dla siebie, dla Jasia, na posprzątanie mieszkania, zrobienie obiadu, na który nie mam kompletnie pomysłu..spoko, marta zaciesza do krzesła.
Coś chciałam się Was zapytać i zapomniałam![]()
Dzielna jesteś bardzo. Z jednym maluszkiem i starszaki ogarniam to całkiem nieźle tzn jest wyprane, wyprasowane, ugotowane. Ale z dwoma takimi maluchami to niezła impreza