reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Mama kazała mi wysłać jej wyniki w mms i jutro ma dyżur na noc to podejdzie na ogólny dziecięcy jakiemuś lekarzowi pokazać. Ale nie wiem czy i u nas szpitalem się nie skończy

Zdrówka dla Izy raz jeszcze i dla Mai również. Trzymam kciuki za trafne szybkie diagnozy i skuteczne leczenie.

@Mikasa7 szkoda, że nie idzie ku lepszemu, ale dobrze, bo podjęłaś słuszną decyzję. Powinnaś skupić się na sobie i dzieciach, to na pewno dobrze Ci zrobi a dzieciom to już w ogóle :)

Anula, Iza dostaje gentamycynę i ampicylinę.
Ostatnio hasła o 7.00 I nie każą mi jej karmić bo nawadniają ją do pobrania płynu mozgowo-rdzeniowego A ona bidulka chce jeść. Ze też nie mogli dac tych kroplówkę wcześniej po karmieniu o 7-8. Jeszcze 40min pokazuje, że zostało.
Mój miał ten sam zestaw...dostawał antybiotyki 3 razy dziennie przez 7 dni...Raz szybciej przez wlew pompą, a dwa razy normalnie przez strzykawkę. Musisz uzbroić się w cierpliwość... dla mnie to była trauma, ale wiem że nie było innego wyjścia. Trzymam kciuki za was!

Komputerek do kontroli cyklu lady comp ;) mierze tym temperature rano i mi zaznacza czy moge sie kochac bez zabezpieczenia czy nie moge ;) ale jeszcze nie mam okresu wiec nie moge go uzywac, bo musze najpierw zaznaczyc ze okres byl ;) fajna sprawa ;) https://www.ladycomp.pl
O rany ale wynalazek :D a jak was poniesie i zapomnicie zmierzyć temperatury ?:D
Ja bym chyba nie zaufała komputerkowi :D

@kasiak85 trzymam za Was kciuki, wiem jak cholernie trudne jest patrzenie na cierpienie własnego dziecka i wiem jak dobija matczyna bezsilność. Zobaczysz, wszystko będzie dobrze wrócicie do domu, mam nadzieję, że jak najszybciej :) pozdrawiam Was.

Ja mam za to ciężką nockę za sobą, Martunia zamieniła sobie dzień z nocą i do trzeciej nad ranem niuniała się u mnie na rękach, za to teraz strzela uśmiechami i życzy sobie mojej ciągłej uwagi, bo ma ochotę "pogadać". Milunia z kolei śpi jak.. .no śpi. Muszę kupić dziewczynkom leżaczki bujaczki, to może będę miała choć odrobinę czasu dla siebie, dla Jasia, na posprzątanie mieszkania, zrobienie obiadu, na który nie mam kompletnie pomysłu :) ..spoko, marta zaciesza do krzesła.

Coś chciałam się Was zapytać i zapomniałam :p

reklama
@kasiak85 trzymam za Was kciuki, wiem jak cholernie trudne jest patrzenie na cierpienie własnego dziecka i wiem jak dobija matczyna bezsilność. Zobaczysz, wszystko będzie dobrze wrócicie do domu, mam nadzieję, że jak najszybciej :) pozdrawiam Was.

Ja mam za to ciężką nockę za sobą, Martunia zamieniła sobie dzień z nocą i do trzeciej nad ranem niuniała się u mnie na rękach, za to teraz strzela uśmiechami i życzy sobie mojej ciągłej uwagi, bo ma ochotę "pogadać". Milunia z kolei śpi jak.. .no śpi. Muszę kupić dziewczynkom leżaczki bujaczki, to może będę miała choć odrobinę czasu dla siebie, dla Jasia, na posprzątanie mieszkania, zrobienie obiadu, na który nie mam kompletnie pomysłu :) ..spoko, marta zaciesza do krzesła.

Coś chciałam się Was zapytać i zapomniałam :p

Dzielna jesteś bardzo. Z jednym maluszkiem i starszaki ogarniam to całkiem nieźle tzn jest wyprane, wyprasowane, ugotowane. Ale z dwoma takimi maluchami to niezła impreza

Do góry