GoJ
Fanka BB :)
A widzisz to o tyle fajnie bo u mnie krwawienie krótkie ale miesiączka szybko przychodzi....No wyboru nie mam, przecież korka sobie nie wsadzęMam nadzieję, że potem czeka mnie przynajmniej MINIMUM rok bez okresu
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A widzisz to o tyle fajnie bo u mnie krwawienie krótkie ale miesiączka szybko przychodzi....No wyboru nie mam, przecież korka sobie nie wsadzęMam nadzieję, że potem czeka mnie przynajmniej MINIMUM rok bez okresu
![]()
GratulacjeMiałam znieczulenie ogólne ponad godzinę operacje, dzidzi jeszcze nie wiedziałam .. wiem że waży 2950 i 55 cm wszystko podobno z nią ok .. później napisze więcej ..bo jeszcze z lekarzami nie rozmawiałam ..
Gratuluję już mam swoje szczęścieMiałam znieczulenie ogólne ponad godzinę operacje, dzidzi jeszcze nie wiedziałam .. wiem że waży 2950 i 55 cm wszystko podobno z nią ok .. później napisze więcej ..bo jeszcze z lekarzami nie rozmawiałam ..
O mojej douli <3Aniu a o kim tak piszesz jeżeli mogłabyś mi w skrócie napisać bo nie jestem od początku z Wami a tym bardziej w temacie?
Miałam znieczulenie ogólne ponad godzinę operacje, dzidzi jeszcze nie wiedziałam .. wiem że waży 2950 i 55 cm wszystko podobno z nią ok .. później napisze więcej ..bo jeszcze z lekarzami nie rozmawiałam ..
Ale kto to co to?O mojej douli <3
Czyli idziesz do szpitala tydzień przed terminem przez cukrzycę tak ?? Dobrze zrozumiałam?
Ja też się już zapisałam na te rzęsy , zobaczymy czy uda się wylezec[emoji16]
Cudnie! Czyli spełniło się Twoje marzenie i poród został odczarowanyCudownie! Na samą myśl mam łzy wdzięczności w oczach! Już sama jej obecność i energia, to, że we mnie wierzyła, że wierzyła w sens moich wymagań podczas porodu sprawiło, że przez cały ten okres czułam się silna. Że nawet przy najgorszych bólach nie traciłam świadomości. Te najgorsze spędziłam wieszając się jej na szyi i starając się rozluźniać mięśnie. Dzięki jej wsparciu odważnie odmawiałam wszystkich interwencji medycznych i rodzenia na łóżku porodowym. Ona wydawała polecenia mojemu Przemkowi i tłumaczyła mu co ma robić i jak mi pomóc. Dzięki niej CAŁKOWICIE wyleczyłam się ze strachu przed porodem, a te 5 godzin na sali porodowej przeżyłam w pełni świadomie. Wiem, że brzmi to słodko-pierdząco, ale właśnie tak wspominam ten moment. Mały wyszedł tak szybko (parte 8 minut), że sama nie wierzyłam. Bardzo, bardzo polecam taką formę wsparcia!
No i mam pełno pięknych zdjęć porodowych dzięki niej![]()

a sam mowil ze jak ma byc CC to lepiej nie pojawiac sie w weekend bo bedzie coezko z CC...to jakieś żarty...bo jeden lekarz, bo obsada w ogóle slaba...a co mnie to...no ja pier...mnie zdenerwował tylko.Nie obraziłabym się, gdyby spotkało mnie to samo, takie dodatkowe 7 miesięcy to bardzo fajna przerwa, bo zdecydowanie nie tęsknię za @... Pamiętam jak na początku ciąży głupkowato ucieszyłam się, że pierwszy raz po tylu latach będe miała przerwę od okresuJa przy Werce 7 miesięcy po porodzie, ale żyję nadzieją na więcej![]()