G
gosc12
Gość
Manganian potasu do kąpieli wsyp , żeby lekko różowa woda była, nie czerwonaMacie jakieś sposoby na potówki?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Manganian potasu do kąpieli wsyp , żeby lekko różowa woda była, nie czerwonaMacie jakieś sposoby na potówki?
A ja jestem zapisana na 1 październik, nie za odległy termin ? :/Mnie tez wzywali na szczepienieide w srode
![]()
Aa to nie zauważyłam. Ja wtedy kupiłam te zwykłe , nie z wodąBo to są chyba jakieś nowe bo nasączone wodą ,tamta reszta niebieskie zielone czy pomarańczowe były inne , te zielone z wodą są chyba jakos od niedawna przynajmniej wcześniej ja ich nie widziałamZobacz załącznik 896621
Mi ostatnio krew puściła jak znioslam wózek. Myślałam , że to okres ale nie.Ja miałam plamienie 2 dni ostatnio po kochaniu się z mężem , a już mi nic nie leciało wtedy a byłam wtedy 6 tyg po porodzie . Możliwe że to po badaniu tak mialas za bardzo tam pogmerał ..![]()
Ale te waterwapies czy jakoś tak, to super są. Najlepsze chusteczki jakich używałamJa dzisiaj właśnie zauważyłam że są te z wodą , jakiś czas temu były na stronie ale pod nimi napisane że dostępne wkrotce . A teraz już są . Moze będą lepsze jak ta reszta , mam chęć je kupić . 2 paczki za 10 zł a tamte water coś tyle chyba 1 paczka kosztuje![]()
Nie wiem :/ troche chyba :/A ja jestem zapisana na 1 październik, nie za odległy termin ? :/
Ja mam nadzieję że nie predko , lepiej jak nie ma chociaz na trochę z tym spokójMi ostatnio krew puściła jak znioslam wózek. Myślałam , że to okres ale nie.
Jednorazowa sytuacja. Ciekawe kiedy się zacznie miesiączka ..
A są jeszcze te paczki po 144 szt Pampers ? Ja na allegro ostatnio kupiłam 220 szt Pampers i mam jeszcze 1 paczka dada , i jedna paczke z której korzystamy , wszystko rozmiar 2 , czy nie za duzo mam tych 2 ..W Biedronce jest promocja na dade 2
Kupiłam za 19zl. Tak to jest po 24zl a w Hebe nawet po 30 zł , więc wzięłam kilka paczek
Inne pampersy też są w promocji , m.in. pampers
Tez mam jeszcze ponad 3 paczki rozmiaru 2 ale i tak dokupie.. one sa dosc duzeA są jeszcze te paczki po 144 szt Pampers ? Ja na allegro ostatnio kupiłam 220 szt Pampers i mam jeszcze 1 paczka dada , i jedna paczke z której korzystamy , wszystko rozmiar 2 , czy nie za duzo mam tych 2 ..chyba 2 są do 6 kg .. a mała ma 5.3 kg już , ale małe jeszcz nie są niby , mam nadzieje że zdazymy zużyć wszystko z tego rozmiaru
jak to zużyje jeśli nie wyrośnie to już będę robić zapasy rozmiaru 3