Malaga00
Fanka BB :)
PreglifeCo to za aplikacja?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
PreglifeCo to za aplikacja?
Dzięki [emoji4]Preglife
Jeśli krwawienie się nie rozkręci (czego Ci zycze) to koniecznie, bo może być niedomoga lutealna, jeśli jest ciąża. Jeśli jednak nic z tego to poczekaj i w 22 dc zbadaj progesteron. Tak czy inaczej wizyta u gina, jeśli masz podejrzenie ciąży biochemicznejDzieki za wskazowke. A czy jest sens robic progesteron albo cos innego we czwartek skoro i tak ide pobrac krew? Podejrzewam u siebie slabe endometrium bo mam rkotkie i slabe miesiaczki.
Jeśli krwawienie się nie rozkręci (czego Ci zycze) to koniecznie, bo może być niedomoga lutealna, jeśli jest ciąża. Jeśli jednak nic z tego to poczekaj i w 22 dc zbadaj progesteron. Tak czy inaczej wizyta u gina, jeśli masz podejrzenie ciąży biochemicznej
Co prawda nie jestem lekarzemKrwawienie sie juz calkiem rokrecilo, leje sie ze mnieMyslisz, ze progestoron w 22 dc bedzie ok jezeli moje cykle trwaja 24-25 dni czy pojsc troche szybciej? I jak myslisz do gina kiedy sie wybrac? Zaraz po krwawieniu?
Co prawda nie jestem lekarzemale ja bym leciała do gina zaraz po krwawieniu,niech sprawdzi Twoje endometrium czy się oczyscilo ładnie, i poproś o skierowanie na progesteron i podpytaj w którym dniu najlepiej zrobić przy takich krótszych cyklach. Fajnie też jakbyś sprawdziła około 20dc jak wygląda twoje endometrium,czy ładnie przyrasta
że swojej strony polecam migdały w dużych ilościach
Ps. Głowa do góry, bo najważniejsze to działać i nie czekać bezczynnie w rozpaczy,że znów się nie udałomożesz być właśnie w pierwszym tygodniu ciąży, więc uśmiechnij się
![]()
Nie ma za co [emoji4] trochę też już próbowałam, więc doradzę jak mogę.Dziekuje Ci za pomoc! Masz racje, trzeba sprawdzic czy sie oczysci koniecznie echKupie sobie migdaly
Wczoraj kupilam tabletki z niepokalankiem i dopiero po zakupie przeczytalam, ze w ciazy nie mozna wiec nie wzielam... Ale chyba lepiej najpierw zbadac ten progesteroni skonsultowac z lekarzem zanic zdecyduje sie chocby na niepokalanka.