reklama
N
Natuś_ka
Gość
Hehe trzymaj sie tam dzielnieCzekam na wizyte, zaraz wykituje z nerwow
Siemię pije od paru dni póki co bez efektówmigdały jeszcze nie próbowałam
![]()
Siemie lniane czyni cuda na uklad pokarmowy. Ja jeszcze 2 dni teme zwijalam sie z bolu, dzisiaj juz lepiej.
Biegi93
Fanka BB :)
To i tak luksusowe ceny. We Wrocławiu podstawowa wizyta wszędzie kosztuj od 180 zł w górę. Jeśli robisz jakiś wymaz, cytologię etc. To 250 lekka ręka leci :/ a jeszcze cisną na wizyty co 2 tygodnieW moim mieście aby mieć dobra opiekę trzeba wybrać się prywatnie, tak też chodzę. Każda wizyta +usg to 120zl. Z cytologia było droższe chyba o 50zl. Do krwi znalazłam laboratorium w przychodni na wsi gdzie mieszkam mają chyba najtańsze ceny w całym powiecie. Najbardziej kosztowne są leki. Po każdej wizycie recepta na około 150zl (starczy zawsze równo do kolejnej wizyty). Wczoraj kupilam pierwsze spodnie ciazowe, ulga bo nie ciśna mnie w pasie. Minus, gumka kończy się na żołądku... od wczoraj mdłości jakby trochę odpuscily, ale zgaga jest nie do wytrzymania, moje slinianki produkują hektolitry śliny, która podraznia mi przelyk i nia najczęściej wymiotuje...jakieś rady na zgage?
Masakra z tymi cenami. Moja lekarka bierze 100zl z badaniem i usg na każdej wizycie, zawsze ma czas , jest mega miła i kompetentna. Dlatego nawet nie myślałam o NFZ bo 100 co 4 tyg to nie jest tak źle. Ale jak w Rzeszowie już byłam na nagłej wizycie u innego lekarza to 200 poszło.To i tak luksusowe ceny. We Wrocławiu podstawowa wizyta wszędzie kosztuj od 180 zł w górę. Jeśli robisz jakiś wymaz, cytologię etc. To 250 lekka ręka leci :/ a jeszcze cisną na wizyty co 2 tygodnie
Co do badań ja zapłaciłam 114 zł ale nie musiałam teraz wszystkich robić. Tyko toxo, WR i coombsa. Myślę że będzie kazała je stopniowo robić, może części nie będę musiała powtarzać po poprzedniej ciąży.
mamablondi
Na pewbo ceny zaleza od wielkosci miejscowosci i rejonu POLSKI
Wiola1985
Czekamy na wieści:*Czekam na wizyte, zaraz wykituje z nerwow
reklama
Wiola1985
Dziewczyny smarujecie się już czymś? Ja mam masło kakaowe Palmera. Ale sama nie wiem kiedy zacząć smarować.
A na piersi cos stosujecie?
Ja ogolnie zawsze po kąpieli smaruje sie zwykłą oliwką Johnsons bo tutaj w uk jest okropnie twarda woda, wiec skóra swędzi po umyciu.
A na piersi cos stosujecie?
Ja ogolnie zawsze po kąpieli smaruje sie zwykłą oliwką Johnsons bo tutaj w uk jest okropnie twarda woda, wiec skóra swędzi po umyciu.