reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam w przerwie pakowania.Wczoraj napadły mnie jakieś trojany i musiałąm kompa przeskanować 3 razy tak dla pewności:no: ale już chyba spokuj bo wszystko przeszukane i jest dobrze.
Zdięcia brzuszków superaśne.
Mnie wszystko boli bo @ dostałąm i jest makabrycznie,a śpiąca taka jestem a czasu na to brak no nic w aucie sobie pośpię:-)
Sewa nie wiem co poradzić z zajęciami bo każde dziecko inaczej reaguje.A co mu się tam już nie podoba może zapytaj,może to tylko jakieś dziecko mu nie pasuje albo się nudzi bo mało rozumie.

reklama
Sewa - ja też, jak dziewczyny, radzę Ci poczekać jeszcze trochę, może mały przywyknie i będzie mu się jeszcze podobać :)

Ania31 - śliczny brzuszek :))

Nie wierze słonko wyjrzało zza chmur.... aby tak dalej!!!

Iwona.c wysłałam Ci priva... mam nadzieję, że wszystko dobrze wyjaśniłam i poradzisz sobie, bo ztego co sie zorientowałam to Twoje "wołanie o pomoc";-), było bez odzewu:-)

O czyżbym coś przeoczyła :zawstydzona/y: jakie "wołanie o pomoc"hmmmmmmmmm

:-D:-D:-Dspokojnie, nic złego się nie stało!!! Iwona dostała dostęp do wątku zamknietego na październikowych i pytała sie jak wklejac zdjęcia, ale nikt jej jakoś konkretnie nie dopowiedział, to napisłąm jak ja to robie...

My zaliczyłyśmy już spacer ale szczerze powiedziawszy nie za bardzo chce się wyjść (czego nie robi się dla dzieci).
Teściowa mnie wkurza ostatnio i chyba jutro spakuję się i pojadę na tydzień do mamy - tam chociaż nikt się nie wymądrza:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Brzuszki macie superaśne, aż samemu by się taki chciało mieć, tylko jak przypomnę sobie że w zimie nie mogłam założyć sobie butów i jak mi ciążył pod koniec to jednak jeszcze poczekam:-):-):-)

Zobaczcie mój mały skarb
nikodem

Ja bym chętnie dużo spacerowała ale niestety mały przeziębiony i lekarz powiedział, żeby lepiej nie wychodzić chyba że będzie super pogoda. Tyle, że raz dziennie to chyba i tak będę musiała wyjśc bo przecież trzeba zakupy zrobić, no i Agatkę ze szkoły odebrać.

sewa wybacz za ciekawość ale co Ty musiałaś kupić na ten angielski że tyle Cię to kosztowało? :szok:
Zapłaciłam tyle za zestaw płyt, które muszę Jędrkowi puszczać w domku.
Dzięki za rady. Tak zrobię zaprowadzę go na jeszcze jedne zajęcia i zobaczę. Trochę się martwię, bo potem muszę zapłacić za 2 m-ce lekcji i jak mały będzie wydziwiał to przepadną :baffled:
Ja już przeprowadziłam z nim rozmowy na wszystkie strony, żeby się dowiedzieć co mu się tam nie podoba. Jak ja go pytam to on mówi, że jest fajnie i że chce iść, a jak już jesteśmy na miejscu to kompletnie nie jest zainteresowany tym co mówi do niego pani. Nie podejmuje zabawy :baffled: już druga taka lekcja pełnego olewania wszystkiego. Nie wiem...... może on nie dorósł do tego :-(

My byliśmy na zakupach i..... kupiłam firanki do jednego pokoju :tak: trochę odmienię sobie w domku.
Zaraz kawę muszę zrobić bo usypiam.

Madziara ale śliczności masz w domku. Sama słodycz.

Madziara fajny ten Twój Nikodem:-)

Sewa nie pozostaje Ci nic innego jak czekac na rozwój sytuacji i jestem dobrej myśli... a jakie kupiłas firanki?

Ja to jednak mam super teściów... przed chwila był teśc i 100zł mi przyniósł, a tak żebym małemu albo sobie coś kupiła:-)

I od razu mówię papa, wyłączam kompika i idę się bawić...

I chciałm Wam powiedzieć, ze strasznie tu miło, na tym wątku, aż sie chce tu pisac... fajne dziewczyny jesteście:tak:

reklama
Teściowie super elisabeth.
Lolo wymiotuje:-:)-(Nie mocno ale co zje:no:Poza tym wesoły bawi się, śmieje i idzie mu ząb.Pewnie od tego wymioty.

Do góry