reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kwietniowe mamy 2019

reklama
A ja po ostatnich dniach gdzie byłam wykończona dzisiaj idę do fryzjera żeby się poczuć w końcu jak człowiek [emoji16]
Z ciazowych ciuchów mam tylko dwie pary spodni jedne z wąskim a drugie z szerokim pasem i ja osobiście nie mogłam chodzić w tych z szerokim pasem bo strasznie mnie swedzial brzuch. Nic więcej typowo ciazowego nie miałam bo nie było mi potrzebne bo wszystko rozciagliwe [emoji4] teraz na końcówkę się zaopatrze w sukienki oversize i będzie

Ja mam dopiero 8tc i już się zastanawiałam nad spodniami ciążowym bo w zwykłych dżinsach mi nie wygodnie :( ja poza ciążowym to będę miała pewnie długo przede wszystkim własny brzuch ;) ale już czuje ze mi się trochę dół rozepchal...

Na razie po udanym usg zamówiłam sobie poduszkę ciążowa do spania :) mam nadzieje ze szybko przyjdzie!

Ja mam dopiero 8tc i już się zastanawiałam nad spodniami ciążowym bo w zwykłych dżinsach mi nie wygodnie :( ja poza ciążowym to będę miała pewnie długo przede wszystkim własny brzuch ;) ale już czuje ze mi się trochę dół rozepchal...

Na razie po udanym usg zamówiłam sobie poduszkę ciążowa do spania :) mam nadzieje ze szybko przyjdzie!
Też myślę nad poduszka... ciężko mi się już śpi bo ja z tych co na brzuchu śpią.

Witam. Dziś ja wizytuje za godzine. Jakoś mam złe przeczucia :( Tydzień temu tylko był pecherzyk ciążowy 3 cm i ciałko żółte w 7t1d. To moja pierwsza ciąża i jakoś nie wróżę tego dobrze.

Laski. Panikuje... na 10.45 mam wizytę kontrolną z bólami pleców i wymiotami, może mi coś przepisze skutecznego lekarz. Wczoraj zaczęłam sobie wkręcac że coś jest nie tak, mroczne sny, że znów serduszko nie bije... itp. Jadę dziś niestety sama Więc panika rośnie... :( zaczynam dokładnie 10tc do tego momentu jeszcze nigdy nie dotrwalam...

Jejku, kochana..wiem co czujesz :frown:
Ale napewno wszystko będzie dobrze!
Zapewne już jesteś w gabinecie, albo za chwilkę wchodzisz, jestem z Tobą <3

Też myślę nad poduszka... ciężko mi się już śpi bo ja z tych co na brzuchu śpią.

To witam w klubie! :laugh2:
Ja całe życie na brzuchu z podniesioną nogą, inaczej nie zasnę.. Trochę się obawiam :oo: ale czego się nie robi dla dzidzi :):)

Ja w poprzedniej ciąży miałam tsh 0.002 i nie było to problemem. Czasem tak się dzieje w ciąży że wysokie b-hcg powoduje nadczynność tarczycy. Z regóły miłą w połowie ciąży... więc nie martw się na zapas.
Ja się zmagam od roku z wysokim tsh przed ciąża miałam ponad 3 a w 5 tygodniu ciąży spadło mi do 0,45 i endokrynolog mówiła że to normalne że na początku ciąży mocno spada tsh i tak jak Heda napisała może powodować nadczynność. Po kilku tygodniach wzrosło mi już do ponad 1.

Kciuki za wizyty :)

Poduszke dospania tez polecam. Bez niej tragicznie bolały mnie biodra. Oczywiscir na pozniejszym etwpie ciazy. Na brzuchu spalam w ciąży baaaardzo dlugo. Spodnie ciazowe mialam jedne i 2 pary leginsow. Tak to wiekszosc moich ciuchow pasowala, bo nosilam luzne.

reklama
Do góry