anaconda27
styczniówka2006
A ja idę zrobić sobie kawę bo ta pochmurna pogoda mnie dobija i Maja już wstała także koniec mojego siedzenia przed kompem

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no witaj kochana u nas,,tylko u ans duzo pisza,,a ch powodoznka w staraniach...Ja też jestem Mamusią siedzącą w domu praktycznie od zawsze.Było kilka prób pójscia do pracy, ale to nie dla mnie, muszę mieć wszystko pod kontrolą......
oj bidny maluszek,,not o zdrowka...Teściowie super elisabeth.
Lolo wymiotuje:--(Nie mocno ale co zje
Poza tym wesoły bawi się, śmieje i idzie mu ząb.Pewnie od tego wymioty.
no coś wiem o tym,,hehe,,zawsze kumpela tak ze swoim wpada,,ale on to od razu wsyztsko z półek na podłoge,z koszyw szystko i zz szafek,takze ja mam nerwa,,,ale już więcje mu nie pozwole,,skoro ona nie krzyczy to ja bede,,bo ja nie bede po nim sprzatała,,ale tez zawsze mam tone sprzatania...AA potem byla u mnie kolezanka z synkiem-kolega Macka (sa w tym samym wieku). W sumie fajnie,odprezylam sie, ale za to bylo glosno... no i sprzatania mam... -nawet nie pytajcie ile. Powiem tylko, ze chlopcy sami sie bawili w pokoju.