kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Uśpi mi ktoś tego małego terrorystę? [emoji14]
Ja podobno świetnie usypiam. Ale tylko cudze. A mój to se gada w łóżeczku póki nie wyje to nie wyjmuje. Czasem tylko zagadam albo dam mu palec do raczki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Uśpi mi ktoś tego małego terrorystę? [emoji14]
Niedzielny BEREK.
Głowa mnie boli ciągle. W nocy też... choć ból zaczyna się przesuwać z prawyj półkuli na środek... Uroczo. Młody od wczoraj nie sr..ł ale brzuch miękki. I odkryłam że tę bliskość mogę mu tyle o ile zastąpić zawijając w becik także zakup otulacza jest NIEZBĘDNY.
Czy głowa może boleć od kręgosłupa?? Bo już nie wiem skąd ten cholerny ból? Boli po prawej skroń ucho szyja czoło zachodzi nawet na oko i potylicę... Szlag mnie trafia. Normalnie zapodałabym jakiś hardcorowy p. bólowy typu tramal czy ketonal... a tak jadę na apapie chyba że skoczę po jaki ibuprofen z nadzieją że da radę...
Zaraz Ci sprawdzę
Można na luzie. Furagine też, jak coś. No-spe tez. Jakby Cie zastanawiał konkretny lek to pisz![]()
Nie ma przeciwwskazań poza tym urosept jest ziołowe.Urosept można ? Bo w ulotce jak zwykle ze nie ma badan czy coś w ten deseń
A mi tego KTONALU nie sprzedali! Paracetamol wzięłam...Można na luzie. Furagine też, jak coś. No-spe tez. Jakby Cie zastanawiał konkretny lek to pisz![]()
Link do: Laktacyjny Leksykon LekówDzięki. A podrzuć gdzie to sprawdzasz to będę sama. Ktoś mi raz pisał ta stronę jak pytałam o zastrzyki i karmienie ale wyleciało mi
Wujowo. Teraz mamy już całą rodziną.Dzięki wielkie. Muszę porobić badania i konkretem ogarnac temat w końcu ... i ogólnie siebie doprowadzić do stanu używalności ale to dlugiii temat. Jak Wasz katar ?
Ja ze swoim gadam. Czytam książki. Dziś czytaliśmy Jasia i Małgosię bardzo mu się Baba Jaga podobała!Ja podobno świetnie usypiam. Ale tylko cudze. A mój to se gada w łóżeczku póki nie wyje to nie wyjmuje. Czasem tylko zagadam albo dam mu palec do raczki
Ale dlaczego nie sprzedali?A mi tego KTONALU nie sprzedali! Paracetamol wzięłam...