reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarówki z nerwicą

Hej dziewczyny dzisiaj odebralam ze szpitala wynik wymazu z pochwy i mam jakas klebsielle pnemuneae mozecie sonie poczygac co to jets za swinstwo... na necie pisze ze dziecko jak ske urodzi j zarazi to moze umrzec ito a co jak zaraze tym mojego malego, albk jak mam ja juz gdzies dalej w organizmie... nie wiem co robic teraz juz naprawde mam dosc :( jestem zrozpaczona

reklama
Hej dziewczyny dzisiaj odebralam ze szpitala wynik wymazu z pochwy i mam jakas klebsielle pnemuneae mozecie sonie poczygac co to jets za swinstwo... na necie pisze ze dziecko jak ske urodzi j zarazi to moze umrzec ito a co jak zaraze tym mojego malego, albk jak mam ja juz gdzies dalej w organizmie... nie wiem co robic teraz juz naprawde mam dosc :( jestem zrozpaczona

Nie rozpaczaj tylko idź do ginekologa z tym. Dostaniesz jakieś globulki. Ja miałam teraz grzybka jakiegoś i 10 dni musiałam zakładać globulke. Jutro właśnie idę zrobić posiew.

Nie rozpaczaj tylko idź do ginekologa z tym. Dostaniesz jakieś globulki. Ja miałam teraz grzybka jakiegoś i 10 dni musiałam zakładać globulke. Jutro właśnie idę zrobić posiew.
Tylko , ze problem tkwi w tym, ze to nie jest zaden grzyb do gina dzwonilam od razu po otrzymaniu wyniku to jest bakteria i bardzo ciezko ja wyleczyc prowadzi nawet do smeirci j jest wskazaniem do cc bo dzieckk mzoe sie przez sn zarazic i jmrzec po porodzie...

Tylko , ze problem tkwi w tym, ze to nie jest zaden grzyb do gina dzwonilam od razu po otrzymaniu wyniku to jest bakteria i bardzo ciezko ja wyleczyc prowadzi nawet do smeirci j jest wskazaniem do cc bo dzieckk mzoe sie przez sn zarazic i jmrzec po porodzie...

Tak ci powiedział? Że nie będzie tego leczył ?

Tak ci powiedział? Że nie będzie tego leczył ?
Bedzie probowala to wyleczyc ... ah brak slow juz mam teraz serio dosc. Co jak moje dziekco ukochane to ma? Moj synus? Teraz jestem jiz w rozsypce ! Chce dac do badania na posiew jego mocz zeby sprawdzic ale jak wynik bwdzie pozytywny to ja sie chyba zabije :/

Bedzie probowala to wyleczyc ... ah brak slow juz mam teraz serio dosc. Co jak moje dziekco ukochane to ma? Moj synus? Teraz jestem jiz w rozsypce ! Chce dac do badania na posiew jego mocz zeby sprawdzic ale jak wynik bwdzie pozytywny to ja sie chyba zabije :/

Na pewno nie ma. Myśl pozytywnie. Najgorzej jest od razu czarne scenariusze tworzyć. Na pewno tego nie ma i nie ma innej opcji

Skad ta bakteria??? bylas w szpitalu?

jakies mialas objawy??

reklama
U mnie też nie lepiej rano obudziłam się i było mi tak nie dobrze, pozniej probowalam cos poprasowac ale ledwo stalam na nogach. Po poludniu w ramach poprawy ciocia zaproponowala spotkanie i jej dwie corki. poszlysmy z babcia ale nagle siedzac poczulam doslownie jak splywa mi cos do nosa takie jakby krew, wstalam nic nie bylo lepiej, zaczelo mi sie krecic w glowie, tak ze myslalam ze nie ustoje na nogach:(( Nie wiem czy od tego ciastka co zjadlam i popilam sokiem czy ta nerwica sie cholerna znow odzywa ale to bylo okropne dobrze ze bylam z babcia a chlopak przyjechal bo nie wiem jakbym sie doczolgala tramwajem do domu;/ Wogole dzis mialam takie mysli lekowe o zycie, zaczelam sie znow bac ze cos moze mi sie stac :(((

Do góry