Laurka2019
Fanka BB :)
Mega Gratulacje i spokojnej wymarzonej ciążyFerrarko,
extra dla ciebiezebys mogla juz puscic, paluszki rozprostowac ...
Tadam
Beta hcg 171 - 11 dpt ( 3,5 dniowych bejbolkow)![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mega Gratulacje i spokojnej wymarzonej ciążyFerrarko,
extra dla ciebiezebys mogla juz puscic, paluszki rozprostowac ...
Tadam
Beta hcg 171 - 11 dpt ( 3,5 dniowych bejbolkow)![]()
Prg jest ok, Estradiol moglbyby byc wyzszy, tylko bez panikiDziewczynki kochane gratyluje pozostalej trojce[emoji9]
Jesteście tak samo spanikowane jak ja? Po pierwsze nie wierzę, po drugie nie wierze, a pp trzecie cholernie się boje:-)
10 dpt Estradiol 204
Progesteron 24. Mogę prosić o jakaś interpretację wyników?
Od momentu jak zaczęłam Was czytać uroslyscie w moich oczach do rangi wyroczni w tematach medycznych[emoji4]
Ja w niedziele, Hmm myślałam ze już wszystko robimy razemJa też mam zrobić w poniedziałek
Ja bym sie tu musiala do labo wlamac i sobie te Bete namalowacJa w niedziele, Hmm myślałam ze już wszystko robimy razem![]()
Dziewczyny rozbiłysmy dziś bank! Bosko!!! Cudowny wrześniowy słoneczny dzień przepięknych betowych wyników! A jeszcze dziś mówiłam mojemu M, ze jest nas 4 to statystycznie nie może się nam wszystkim udać... i co? Jednak da sięDziewczynki kochane gratyluje pozostalej trojce[emoji9]
Jesteście tak samo spanikowane jak ja? Po pierwsze nie wierzę, po drugie nie wierze, a pp trzecie cholernie się boje:-)
10 dpt Estradiol 204
Progesteron 24. Mogę prosić o jakaś interpretację wyników?
Od momentu jak zaczęłam Was czytać uroslyscie w moich oczach do rangi wyroczni w tematach medycznych[emoji4]
Dawaj do krk, pojdziemy na włam razem!Ja bym sie tu musiala do labo wlamac i sobie te Bete namalowac![]()
Świetna decyzja @KurciaDokładnie.
Powiem Wam ze umowilam sie z ta pania psycholog Bogda Pawlowska z Krakowa. Nie żebym byla w jakiejs depresji ale moze jak pouklada mi w glowie to lepiej zniose czas oczekiwania przy jednoczesnym patrzeniu na bobasa w rodzinie
Takiego dnia na forum już dawno nie było... [emoji123][emoji173]Rozwalilysmy bank dziewczyny
Cztery pozytywne Bety[emoji173]️Mega sie ciesze[emoji173]️
Dziewczyny no co wy? Poród za kratami się Wam marzy?... No ale w sumie zawsze to można zwalić na hormony i sędzia uniewinni :]Dawaj do krk, pojdziemy na włam razem!