Mieciu85
Fanka BB :)
Zwykły ring steropianowy ale gotowybardzo dużo kasztanow idzie na to bez końca
![]()
Naprawde super
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zwykły ring steropianowy ale gotowybardzo dużo kasztanow idzie na to bez końca
![]()
Tak jest- jutro[emoji4]Jutro betujemy ja, @annemarie, @vloog, @lama70. Jak coś pomyliłam to poprawcie.
No chyba się wybiorę do innego lekarza. Przede wszystkim wymazy porobić, może to infekcja. Do mojej ginekolg i tak się nie dostanę a wizytę mam w następny piątek.
Dziękuję kochana. Dobrze, dobrze. Raz lepiej raz gorzej i psychicznie i fizycznie. Myślałem że jak ucieknie z krainy deszczowcow to że obawy nie wrócą. Ale niestety cały czas są tyle że ja jestem super happy bo świeci słoneczko i mam taki super spokój na tym urlopiku. Jeszcze 4 dni blogosci[emoji173]️@Sol słoneczko co u ciebie? Dawno mnie nie było nie nadrobie
Piękne ale pewnie nie źle też ciężkie!Zwykły ring steropianowy ale gotowybardzo dużo kasztanow idzie na to bez końca
![]()
Troszkę ciężkie ale ładnie wygląda na stole że świeca w środku. Ciesz ę się że u ciebie dobrze u nas teraz deszczowo. U mnie nie najlepiej jestem 2 dpt i mam takie same bóle jak ostatnio pomimo eglue i dużej ilości leków... Może mam syndrom falujacej macicyPiękne ale pewnie nie źle też ciężkie!
Wiesz co kochana nie wiem na ten krztusiec bo... Niby przesądna nie jestem i nie chce tutaj siać żadnych podejrzeń ale... Koleżanka mi bardzo odradzala w poprzedniej ciąży tą szczepionkę , że jakaś jej znajoma miała komplikacje niby po niej... A ja sobie myślę zbieg okoliczności, bla bla bla i się oczywiście szczepilam. Szczepionka bolała, ręka mi chciała odpaść po no i kilka dni po niej wody mi odeszły, jak już wiesz przedwczesnie. Więc chyba sobie tym razem daruje...
Ale Ty kochana nie miałaś takich przebojów więc weź wszystkie za i przeciw pod uwagę przed podjęciem decyzji.
Ja mam dziś refleksyjny dzień. Na usg idę dopiero za 2 tyg i się martwię czy u mojej kluseczki wszystko ok...
Coś jakiś post przeczytałam o serduszku które przestało bić u jakiejś dziewczyny i dupa... Muszę wygonic te czarne mysli...
Az sobie ogarne ten film o ktorym piszesz [emoji4] my wrociliamy z tych urodzin dopiero po 2 w nocy, wiec i tak nie zalapalabym sie na forumowe wieczorne spotkanie. Moze sie uda nastepnym razem zgrac [emoji4]Wszystkim które maja dołek albo stresik polecam film „Kręcisz mnie” tego samego reżysera co „Nietykalni”. Wróciliśmy z M przed chwila z kina, nie pamietam kiedy się ostatnio tak uśmiałam! Prawie zapomniałam o jutrzejszym stresie z powodu betowaniaale skoro już sobie przypomniałam to poproszę nieśmiało o kciuki
Ps. Dziewczyny z Krk wybaczcie, ze wybrałam kino z M od spotkania z Wami, ale M kupił sam bilety przez neta i ogólnie to wymyślił żeby sprawić mi radość i oderwac trochę od myślenia o wiadomo czym, wiec nie mogłam mu odmówić, tym bardziej ze taka jego inicjatywa to rzadkość![]()
Przyrost powinien byc minimum o 66%. Czyli powinnas miec min 305 jesli dibrze licze [emoji4]Dzięki [emoji173]️ A jak to jest jeśli w pt miałam betę 183,8 to jaka powinnam mieć po 48h?
Super [emoji173][emoji173]Dziewczyny melduje się11 dpt blastki beta 444,1 [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ Hell yeah!!! [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️