Szczescie1986
Fanka BB :)
A gdzie tak karmią,?Ale jajca6 na pewno sie nadaje, reszte jeszcze sprawdzaja. Do zaplodnienia ida wszystkie
A tymczasem kulZobacz załącznik 901237 towa jajocha![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A gdzie tak karmią,?Ale jajca6 na pewno sie nadaje, reszte jeszcze sprawdzaja. Do zaplodnienia ida wszystkie
A tymczasem kulZobacz załącznik 901237 towa jajocha![]()
U nas w klinice jest taki barek na dole i tam mozna cos wszamacA gdzie tak karmią,?
Albo masz totalnie beznadziejnego lekarza.6 transfer ostatni mrozaczek i nawet Pasikonik nie dał rady Ale jestem beznadziejnym przypadkiem
Dokladnie Sol, trzeba ze wszystkim minimalizowac ryzyko! Pierwsza baza wujek Jarek, druga bede czytala duzo na ten temat i wtedy zdecyduje, ale jak piszesz im pozniej tym lepiej.I ja tak myślę Mieciu. Tutaj dziewczyny pisały, że nawet 35 albo i 36 tydzień jeszcze wchodzi w grę. Tylko to to już tak super last minute bo chyba 2 tyg potrzeba, żeby wytworzyć przeciwciała i przekazać je dziecku?
Ja tak myślę, że im później tym lepiej to dobra strategia, oczywiście biorąc pod uwagę, że dr Paśnik Ci pozwoli.
Trzymamy razem z Zosią [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]Kurka jest dyszka! Trzymajcie teraz zeby sie do czegos nadawaly.
Ostro... zyc nie umierać .... u nas w klinice to moja ale 3 kromki chleba kosteczka masła i drzemuU nas w klinice jest taki barek na dole i tam mozna cos wszamac![]()
[emoji7]Moja dzisiejsza Beta
633[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Przykro miDzisiejszy progesteron 7dpt to 36.28
A beta 0.98
JA NIE MOGĘ ZNOWU PORAŻKA
Ja na drugi dzień po transferze dziwnie wieczorem się czułam zmierzyłam i też miałam lekki stan podgorączkowyNie chce sobie robić nadziei ale dziękuję Ci za słowa otuchy. I wiesz co taka żyła mi na cyklu wyszła hehehehe ale tego ci nie pokaże tylko że to dopiero 3 dpt