reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

Dziekujemy za wsparcie !
Wczoraj w koncu moglismy wziac Jaska do domu-bo Maly bardzo zle znosil pobyt w szpitalu- panicznie bal sie pielegniarek i lekarzy-do tego stopnia ze musieli sie skradac,a wszelkie zabiegi robic jak Maly spal lub na naszej sali. Inhalacje to byla tragedia-Jas tak plakal ze caly siny sie robil.
Ale juz jest lepiej i co najwazniejsze jestesmy w domu.
Wirus ktorego Jas zlapal atakowal krtan-powodujac ze powiekszala sie( nie umiem dokladnie powiedziec co bo niestety moj wegierski nadal jest slaby,a slownictwo medyczne to juz w ogole) blokujac przeplyw powietrza do pluc i tym samym Jasio sie po prostu dusil. Wygladalo to tak jakby mial ostry atak astmy. Dostawal dozylnie sterydy i mial inhalacje-w tej chwili nadal dostaje sterydy w czopkach.

reklama
ale pomór u nas wszystkich widzę, że jest.

bardzo przykre rzeczy usłyszałam, aż szkoda nawet pisać. ja nie zaereagowalam, ale moja koleżankach po tych ciziach pojechała.

KASIA Ręce opadają. :szok::no::wściekła/y: Buziaczki dla Piotrusia.

FELQUA Dobrze, że jesteście już w domu. Dużo zdrówka dla Jasia.

Sąsiedzi na górze tłuką się niesamowicie. Buraki jedne. Skąd u ludzi tyle jadu i złośliwości. Sąsiadka zwróciła uwagę innym sąsiadom, to teraz ma pełno papierów i śmieci na wycieraczce i w skrzynce na listy.
Czekam cierpliwie, jak problem złośliwych telefonów rozwiąże policja.

reklama
Do góry