reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

dziewczyny jakie macie sposoby na czerwone gardlo u maluchow?????
Lena ma czerwone wydaje mi sie ze doac mocno jak dotad nie mowila ze ja boli ale kto ja wie zy mowi prawde i boje sie ze bedzie miala zapalenie gardlai niestety antybiotyk
tantum verde lagodzi tylko ew objawy a co leczy u takich maluchow gardlo?

reklama
w ten sposób..fajosko..a to moja babcia tak jajka na wielkanoc barwiła w wywarze z łupin cebuli i właśnie jest piekny złoty kolor :tak::-D

a lubczyk , natka pietruszki mniam

tez tak robilam z cebulka niestety (albo stety) teraz mam kuchnie indukcyjna i nie moge cebulki zjarac:-( i przyznam ze brakuje mi tego smaczku w rosolku

Kaska a probowalaj zazyc Solpadeine to sa tabletki musujace, ja mam czeste bole glowy i tylko te tabletki na mnie dziaiaja:tak:

tez tak robilam z cebulka niestety (albo stety) teraz mam kuchnie indukcyjna i nie moge cebulki zjarac:-( i przyznam ze brakuje mi tego smaczku w rosolku
Izka a możesz powiedzieć czy ogólnie jestes zadowolona z płyty indukcyjnej. Ja właśnie stoję przed wyborem i sie zastanawiam. Wymiana większości garów trochę mnie przeraża.

Kaśka byłaś u lekarza ??

Ivon dobrze że mąż cały.

Asioczek, jestem zadowolona, nawet bardzo.

PLUSY
: duza oszczednosc pradu, potrawy sie szybko gotuja, tak jak w reklamach, to co wykipi nie przypala sie, plyta jest zimna (czasem lekko ciepla) po sciagnieciu garnka w ktorym sie wlasnie cos gotowalo, i mysle ze duzo jeszcze mozna by pisac :tak:

MINUS: garnki nalezy przystosowac (ja kupilam w Ikea i z nich tez jestem zadowolona)

Izka - nigdy czegoś takiego nie brałam.

Asioczek - nie byłam. nie mam czasu, nie mam sposobu zerwać sie z pracy. siedzę i uzgadniam rozrachunki coby wysłać potwierdzenia sald - no i oczywiście jeśli chcę dostac urlop na wyjazd.

Ivon dobrze, że mężowi i koledze nic się nie stało!!! uffff
my jadąc w tym roku nad morze mieliśmy podobne zdarzenie - Krzysiek chciał wyprzedzać ciężarówkę, podjechał bliżej, a w niej pękła opona, poleciało na nas dużo śmieci typu resztki opony, jakieś kierunkowskazy, resztę drogi trzęsłam się jak nie wiem co....

nie cierpię jeździć w dalekie trasy samochodem

Trzy tygodnie temu robilam cytologię i teraz nie mam nawet, jak sprawdzić wyniku. Do tego po ostatnich stresach dostałam @ w 17 dniu cyklu.

IVON Dobrze, że nic się nie stało.
IVKA Współczuję. :crazy: Oszaleć można z nieuczciwością i chamstwem.

"Wyleczyłam" się ostatnio z myszki bezprzewodowej. Klawiatura jest OK, ale w myszce musiałam co chwilę zmieniać baterie. W ten sposób kupiłam sobie myszkę z kabelkiem za całe 22 zł i nie muszę się martwić o te baterie. Rozładowywały się w najmniej odpowiednim momencie :crazy::no: Z klawiaturą jest inaczej. Mam ją już prawie rok, a baterie zmieniałam chyba ze 2. razy.

reklama
felqua i jak z jaskiem?lepiej juz?

widze ze kacper nie odbiega od rowiesnikow i zachowuje sie podobnie
ja mam tez ciezkie dni-kacper strasznie niegrzeczny,rece opadaja-krzycze bez sensu-bo i tak sie smieje-ostatnio mnie tak ponioslo ze usiadlam na srodku kuchni i sie poryczalam.wylam jak male dziecko-i mysli ze nie nadaje sie na matke,ze krzycze................
przyznaje dostal klapsa na dupe(raczej na pampersa) i kupa smichu byla-po prostu sie smial...................teraz biore go za reke(czasem troszke mocniej-zalezy od moich nerwow) i zamykam w pokoju(przychodzi grzeczny i sie tuli,caluje)
ostatnio sie smialam ze w pracy odpoczywam:tak:w domu wiekszy zapizdziej niz w robocie
kasiula swietny pomysl z mikolajkami:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry