Laski co wy tam wrzucacie? Pytam z ciekawości, bo ja mam może ze trzy kartkiTez mam ta teczkę, ale nawet I trymestr się nie skończył a ona jest pełna [emoji85]

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Laski co wy tam wrzucacie? Pytam z ciekawości, bo ja mam może ze trzy kartkiTez mam ta teczkę, ale nawet I trymestr się nie skończył a ona jest pełna [emoji85]
Ja mam sporo badań, kartę ciąży.. Zdjęcia z USG, grupę krwi... W poprzedniej ciąży miałam zwykła teczkę z pregny i wszystko mi się mieszało.. W końcu kupiłam segregator i miałam porządek, w szpitalu panie same wszystko znalazły [emoji23] nie ukrywam, że ja lubię takie pierdoły.. Kupiłam ten po 49 (teraz dostałam taki w prezencie [emoji23]).Laski co wy tam wrzucacie? Pytam z ciekawości, bo ja mam może ze trzy kartki.
Laski co wy tam wrzucacie? Pytam z ciekawości, bo ja mam może ze trzy kartki.
No wlasnie tak myslalam, ze do szpitala wystarczy karta ciazy w ktorej sa wszystkie choroby zaznaczone i grupa krwi. Po co reszta wynikow.Ja do szpitala brałam tylko kartę ciąży i grupę krwi. Lekarz wpisywał wyniki w kartę.