Magdalenams
Fanka BB :)
Czyli 1,7 mm to bardzo ładnie0.17cm jest napisane
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyli 1,7 mm to bardzo ładnie0.17cm jest napisane
Mój ma 20 miesięcy a też większość ciuchów nie jest doprana. Już nie wspomnę o spodniach, które po upadkach na kostce są podarte na kolanachU mnie ciężko jest z dopieraniemWszystkie błota ich, do tego flamastry, jedzenie itd.
Skąd to mydełko??Ja ubranka dopieram mydłem dr Reiner. Praktycznie wszystkie plamy schodzą. Nieraz musza polezec natarte mydelkiem, ale spralam nawet 2 letnia plame po bratanicy, mielismy od niej piekna sukienke która chciałam uratowac![]()
Ja kupuje w lokalnym markecie. Ale poszukaj w jakiejs drogeriiSkąd to mydełko??
Ja nie robilam i nie mam zamiaru, w ten sposób można sprawdzić kwasowość zasadowosc moczu a nie płećCzesc dziewczny jestem w 11 tygodniu ciąży teramin bodajże 20 Kwiecien
Chciałam Was zapytać, ile robiło ten test domowy na płeć dziecka?
Wpiszcie w Youtube
Baking soda gender test
I obejrzyjcie filmiki innych mam jest ich kilkaset![]()
2 mm jak najbardziej w normie, nie ma sie czego obawiac. 3 mm to juz mozna by miec malego stresa.Teraz sie stresuje. Wszystkie macie nt ponizej 2cm, nam wyszlo wlasnie 2cm. Z córką bylo chyba 1.7 jesli sie nie myle. Martwie sie.