reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniowe mamy 2019

reklama
Ja ubranka dopieram mydłem dr Reiner. Praktycznie wszystkie plamy schodzą. Nieraz musza polezec natarte mydelkiem, ale spralam nawet 2 letnia plame po bratanicy, mielismy od niej piekna sukienke która chciałam uratowac :D

Skąd to mydełko??
Ja kupuje w lokalnym markecie. Ale poszukaj w jakiejs drogerii :)
Screenshot_20180926-215546.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180926-215546.jpg
    Screenshot_20180926-215546.jpg
    52,2 KB · Wyświetleń: 240
Czesc dziewczny jestem w 11 tygodniu ciąży teramin bodajże 20 Kwiecien :)

Chciałam Was zapytać, ile robiło ten test domowy na płeć dziecka?

Wpiszcie w Youtube
Baking soda gender test
I obejrzyjcie filmiki innych mam jest ich kilkaset :)

Czesc dziewczny jestem w 11 tygodniu ciąży teramin bodajże 20 Kwiecien :)

Chciałam Was zapytać, ile robiło ten test domowy na płeć dziecka?

Wpiszcie w Youtube
Baking soda gender test
I obejrzyjcie filmiki innych mam jest ich kilkaset :)
Ja nie robilam i nie mam zamiaru, w ten sposób można sprawdzić kwasowość zasadowosc moczu a nie płeć:p to samo w internecie sprzedają w różnych postaciach i pod różnymi nazwami a trafność jest 50% bo nie ma to nic wspólnego z płcią dziecka. Nawet mężczyźni robili sobie tego typu testy żeby udowodnić ze to oszustwo.

Cześć dziewczyny. Dziś zobaczyłam wyniki wczorajszych badań i wszystko jest w porządku poza tsh, które wynosi aż 4,2 i bardzo podwyższone leukocyty w moczu. Dzwoniłam do lekarza i kazał mi brać od razu euthyrox 50, oraz jeszcze raz wykonać badanie moczu, bo być może coś było źle wykonane, bądź w kubeczku już coś było. Wizytę mam w poniedziałek, więc w aptece załatwiłam te tabletki, a receptę po prostu doniosę. Czy któraś z Was ma również za wysokie tsh ?

reklama
Teraz sie stresuje. Wszystkie macie nt ponizej 2cm, nam wyszlo wlasnie 2cm. Z córką bylo chyba 1.7 jesli sie nie myle. Martwie sie.
2 mm jak najbardziej w normie, nie ma sie czego obawiac. 3 mm to juz mozna by miec malego stresa.

Jestem przerażona, ile ja jem ostatnio. 2 albo 3 posilki wiecej niz przez ciąża. A co bedzie pozniej [emoji33] prawda jest taka, ze każde nudnosci zagluszam jedzeniem. Wiec w gorsze dni jem co poltorej godziny...

Do góry