G
gosc12
Gość
To normalne że Alicja już płacze godzinę ? Ale tak jeszcze nigdy nie płakała .to od szczepienia ? Dałam jej paracetamol. Gorączki nie ma. Nie mogę sobie z nią poradzić
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję. U mnie musztardowe,rzadko zielone,ale pelnooooo śluzu... to poczekam chociaż tydzień,10 dni. Zobaczę czy coś się zmieni...
Jezuuuu to się daje przed każdym karmieniem????
Ja podaję kiedy dziecko chce, bardzo często. Nawet po parę Łuczków. Ale moja woli herbatkę koperkowa. Kupisz w aptece +1mscDo mam karmiących tylko mm. Wodę maluchowi podajecie zaraz przed podaniem mleka? Czy kiedy? I jakie to są ilości?
To normalne że Alicja już płacze godzinę ? Ale tak jeszcze nigdy nie płakała .to od szczepienia ? Dałam jej paracetamol. Gorączki nie ma. Nie mogę sobie z nią poradzić
Usnęła ale plakla bardzo. Nawet przy brzuszku takiej chisterii nie było nigdy ...Nos, przytulaj, śpiewaj , bujaj, włącz szum cokolwiek. Próbuj co pomoże. Tyle ze nie wiem czy od szczepienia jakoś niepokojąco czy poprostu ja boli tego Ci nie powiem. Może inna przyczyna. Brzuszek czy coś. Ja mam dwie starsze ale żadna nie miała niepokojących po szczepieniu objawow i nie płakały wiec srednio wiem. Ale chwilowo może pomoc jakieś huśtanie nawet, czy wożenie we wózku.
Napewno bolały ja nóżki i pewnie Klaudia Twoja też bolą. Nie wiem czy pamiętacie wasze szczepienia ale mnie po każdym ręką bolała przez 2 dni dosyć mocno a taki maluszek nie wie co się dziejeMoja po szczepieniu spała 3,5 h i później tez jak się przebudziła to płakała jak szalona z pół godziny i tez myślałam ze to gorączka czy cokolwiek, ale temperaturę miała idealna i po prostu była rozdrażniona po szczepieniu i pewnie udka ją bolały po wkłuciach
Ile paracetamolu na dzień można podać ? Nie wiem gdzie mam ulotkę ..Napewno bolały ja nóżki i pewnie Klaudia Twoja też bolą. Nie wiem czy pamiętacie wasze szczepienia ale mnie po każdym ręką bolała przez 2 dni dosyć mocno a taki maluszek nie wie co się dzieje
My idziemy we wtorek , szepionka zarezerwowana i zobaczymy jak będzie. Córka jak była szczepiona to zakwilila tylko i poszła spać zaraz a później już było ok. Mam nadzieję że Młody te łagodnie przejdzie. Muszę jeszcze czopki paracetamolu kupić na wszelki wypadek.