reklama
Ty mówisz, że twoja ma mało włosów to zobacz moją4300 z dzisiaj, w czwartek kończy 6 tyg.
Chyba tak wyślą tylko
Zobacz załącznik 903573 Tu już chyba większa się wydajeNo i ma włosy hahaha
Załączniki
Bajunia
Fanka BB :)
To mi powiedział że u mnie to się cofnie żeby sobie dać trochę czasu. Ale nie kojarzę czy mówił coś o tylnej ścianie pochwy. Nie pamiętam.Ja już po wizycie u gina. To co zasłania mi wejście do pochwy to tylnia ściana pochwy. Niestety ale to już tak zostanie. Jeżeli mi to bardzo przeszkadza to tylko zabieg z medycyny estetycznej. Jakieś nitki które to naciągną. Narazie sobie daruję, może się skuszę po drugim dziecku![]()
Bajunia
Raczej to drugie ☺ Natalia miała jeszcze mniej włosów jak się urodziła niż mały. Ale teraz ma dosyć gęste i grube włosy i ciężkie. Jak jej zrobię kitkę wysoko to zaraz jej zjeżdża w dół.Kwestia genów pewnie. W sensie takim czy wy jako rodzice maleństwa gdy byliście mali to czy byliście z włoskami czy łysolki![]()
oliwiapatrycja
Piękna Izunia :*Ty mówisz, że twoja ma mało włosów to zobacz moją![]()
Bajunia
Mój mały nie ma problemów z załatwianiem się. Kręci się kręci i nagle słychać armatę ☺ tak co drugie karmienie jest kupa ☺ w nocy zawsze mu zmieniam przed karmieniem ale bywa że muszę i po bo strawi w ciągu 10 min.Ja tez na slodkie teraz jesten,ale po ostatniej akcji z kupka malej,nie jem czekoladyza to kupuje batony musli i jednego dziennie sobie zjem i na tym moja akcja slodyczowa sie konczy,chyba ze miodku troche zjem
zaczelam pic siemie lniane,nasiona zalane woda tylko.. no i owoce,warzywa,kasze,gotowane mieso itd
i pije ziola typu melise i pokrzywe
zamowilam przez olx u kogos kto to hoduje
![]()
E
Ewka34
Gość
To superMój mały nie ma problemów z załatwianiem się. Kręci się kręci i nagle słychać armatę ☺ tak co drugie karmienie jest kupa ☺ w nocy zawsze mu zmieniam przed karmieniem ale bywa że muszę i po bo strawi w ciągu 10 min.
Ty mówisz, że twoja ma mało włosów to zobacz moją![]()
No z przodu nie odbiegamy
Załączniki
Mikasa7
Haha ja nie zawijalam i zapewne rak też nie zawsze mylam...z synem jak był mały i po szczepionce to mnie uprzedzpno, teraz zapomniałam... A kupy faktycznie po szczepienie się baaardzo pogorszyły. Zbiegło się to w czasie z odstawieniem mleka,Bo i we wtorek szczepienie i początek mojej diety... na śmierć zapomniałam że po tym rotarixie tak może być... myślę że będzie lepiej, bo dziś już były żółte kupki,a nie zieloneWszystko możliwe. A to po tej szczepionce jej się te kupy tak pogorszyły? Mi znajoma mówiła że podobno po szczepieniu na rotawirusa przez 2-3 dni trzeba pieluszki z kupą zawijać szczelnie w torebki foliowe zanim się wyrzuci i dokładnie myć ręce po zmianie pieluszki żeby się ten wirus nie rozprzestrzenił. Mi nikt przy szczepieniu nic takiego nie mówił. Tzn ręce i tak zawsze myję ale nie zawijam w te sreberka ☺
reklama
Bajunia
Ma taki meszek tylko jaśniutkie☺Ty mówisz, że twoja ma mało włosów to zobacz moją![]()