reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

OK mam Cie:)
Ja planowałam zacząć leczenie w przyszłym tyg, tylko wtedy byłby 20dc i z 2 tygodniowa kuracja mogłabym się wyrobić, do transferu, ale raczej muszę się przygotować na przesunięcie

ale leczenie powinnas zaczac od 1dc, ja na leczenie czekalam prawie 3 tygodnie bo nie mialam @ i tyle mi zeszlo wywolanie, no niestety nie jest tak latwo!
Mi zostaly 3 dni terapii, w piatek chce isc do lekarza aby zobaczyc na czym stoimy z cyklem. Nawet seksu zero bylo w cyklu abym jak najszybciej mogla wywolac.

reklama
Ja planuje chodzic do kliniki az do odstawienia lekow, z tego co wiem to chyba do 15tc, moze dalej. A pozniej juz do lekarza ktory bedzie odbieral porod. Jestem dopiero w 7tc a juz mam wybrany szpital i lekarza... To chyba z nudow bo na L4 jestem ;) Chce rodzic w prywatnym szpitalu, 6tys za cc. Boje sie rodzic w szpitalach na nfz bo duzo sie nasluchalam. I tak juz tyle wydalismy na leczenie ze dla mojego spokoju psychicznego i fizycznego dodamy jeszcze troche.
A nie boisz się ze w razie komplikacji taka prywatna placówka i tak nie dysponuje odpowiednim sprzętem do ratowania zdrowia i będzie musiała transportować do szpitala a to utrata cennych minut?

A nie boisz się ze w razie komplikacji taka prywatna placówka i tak nie dysponuje odpowiednim sprzętem do ratowania zdrowia i będzie musiała transportować do szpitala a to utrata cennych minut?
Z tego co mi ten lekarz mowil to maja sprzet w razie komplikacji, jesli w razie jakby sie dziecko np w 30 tyg urodzilo to faktycznie przewoza do innego szpitala.

Dziewczyny mam pytanie, kurcze troche dziwne bo teraz jak biore te leki immunosupresyjne to kurcze i cycki mnie bola, czy moglo sie cos poprawic z owulacja? Ja chyba w zuciu nie owulowalam ale dzisiaj jest dzien 18 i sie zastanawiam bo jakies takie cycki ciezkie

reklama
Dziewczynki witam sie.szybciutko z rana. Doczytalam co u was wczoraj ale juz padlam. Ciesze sie baaaaaardzo z pieknych wiadomosci ii aciskam kciuki za dzisiaj!
U mnie komplecik blastek, chociaz tylko 2pelne, reszta wczesne, te ostatnie klasy bb.
Milego dzionka, pozdrawiam wszystkie cieplutko!!!
Super wiadomość. Transfer kiedy ???

Do góry