reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Może głupie pytanie ale tego nie wiem.
Jak liczymy pierwszy dzień cyklu?
Jak dostanie się okres do której godziny?Jak dostane okres na przykład o 18 czy 22 to jest pierwszy dzień cyklu?I rano dzień następny mogę już zrobić badanie jako 2 dc ?Czy mam liczyć mijające 24 godziny i dopiero jest drugi dzień cyklu.
Chodzi o kwestie robienia badań w 2 czy 3 dc.
Nie wiem czy udało mi się to składnie wytłumaczyć..
Dzięki Dziewczyny!
Jak po południu to liczony jest 1dc dnia następnego.

Do Dr Zygler. Ona była prowadzącym. Ale miałam wizyty prawie u każdego chyba :p jesteśmy po dwóch procedurach. Udany 4 transfer;-) u nas czynnik męski.
A u Was jak sytuacja? Do kogo chodzisz?

U mnie jak w opisie -problem po mojej stronie ,słabe jajniki i komórki.jeszcze immunologia do tego i kij wie jeszcze co..
Ja obecnie w Krakowie ale plany na wizytę u Lewego.

Gratuluje!!!!!Dbaj o Was :)

@annemarie jak się czujesz?
@dżoasia wspaniała informacja!
Wszystkim Dziewczynom tylko wspaniałych informacji!!!
Ja jutro jadę do Paśnika ,ciekawe co powie.
Miłego dnia!
❤️w sumie calkiem ok❤️zgaga mnie dzisiaj meczyla i moge wiecznie spac co jest niezlym wyzwaniem, zeby tego nie robic;)a tak to zyje od zastrzyku do zastrzyku.nie mam na co marudzic;)

reklama
Z tego co mi ten lekarz mowil to maja sprzet w razie komplikacji, jesli w razie jakby sie dziecko np w 30 tyg urodzilo to faktycznie przewoza do innego szpitala.
Ja rodziłam w malutkim szpitalu ale ciąża była donoszona i poród rozpoczął się normalnie. W każdym innym przypadku a już w szszególności rozpoczęcia akcji porodowej wcześniej powodowałoby decezję o porodzie w szpitalu z oddziałem odpowiednim dla wcześniaków.

Do góry