Never give up
Fanka BB :)
Dziś 10dtp beta 449
Progesteron też wywalony - 82.50ng

Progesteron też wywalony - 82.50ng
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Myślę że tak. Spróbuj na pewno nie zaszkodzi. Ja zauważyłam u siebie taką prawidłowość choć nie we wszystkie dni że jak nie wezmę prolutexu o stałej porze to ból brzucha mi się pojawia.A luteina może być? To chyba to samo
Dziękuję dziewczyny że mi odpowiedzialyscie na zapytanie o tarczycy. Mam wyniki TSH 1,319. Wynik jak na wczesną ciążę to chyba ok. Tyle, że wyzyte mam w czwartek i nie wiem czy nie powinnam podnieść dawki. Przypomnę przed ciąża brałam Letrox 75.
Aaaaaaaa i jeszcze beta najważniejsza 6721 - 22 dpt. W poniedzialek 18 dpt beta była 1999![]()
Piękna beta.Dziękuję dziewczyny że mi odpowiedzialyscie na zapytanie o tarczycy. Mam wyniki TSH 1,319. Wynik jak na wczesną ciążę to chyba ok. Tyle, że wyzyte mam w czwartek i nie wiem czy nie powinnam podnieść dawki. Przypomnę przed ciąża brałam Letrox 75.
Aaaaaaaa i jeszcze beta najważniejsza 6721 - 22 dpt. W poniedzialek 18 dpt beta była 1999 [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
śliczniutkoDziś 10dtp beta 449![]()
![]()
Progesteron też wywalony - 82.50ng![]()
![]()
Uuuuuuuu superrrrrrDziś 10dtp beta 449![]()
![]()
![]()
![]()
Nie denerwuj się. Odpoczywaj. Wszystko będzie dobrze.Dziewczyny , czuje się dzisoaj fatalnie ...
Wszystko mnie boli , czuję się jak by mnie jakaś choroba rozbierała ... Maskra dzisiaj dopiero 6dtp a mnie boli brzuch jak na @... Krzyże jak bym charowala nie wiadomo jak ...
Boje się jak nie wiem ...![]()
Dziś 10dtp beta 449![]()
![]()
![]()
No ja już po wizycie. Dziecko ma 4.2 cm więc nieco za mało na prenatalne. Na dzień dzisiejszy przezierność karkowa 1.4 i widoczna kość nosowa. Tętno ok. Prenatalne za 1.5 tygodnia. Co do plamień to lekarka wynalazła małą nadżerkę ale jak sama stwierdziła nie wie czy to od tego. Prolutex mam nadal brać, nawet do około 16 tc.
CudnieDziś 10dtp beta 449![]()
![]()
![]()