Kaamilaaa
Fanka BB :)
Tak [emoji6] takie bóle, czesto jak na @ moga nawet trwac caly pierwszy trymestr [emoji6]Dziewczyny, a takie kucie czasami, albo lekki ból to jest normalne? Czasami tam coś czuję.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak [emoji6] takie bóle, czesto jak na @ moga nawet trwac caly pierwszy trymestr [emoji6]Dziewczyny, a takie kucie czasami, albo lekki ból to jest normalne? Czasami tam coś czuję.
Ja właśnie odczuwam kłucia, dzisiaj nawet taki ból jak na miesiaczke, aż w panice b8egam do toalety. Mam nadzieję, że to normalne. Dzisiaj z samego rana byłam na hcg, wyniki będą po południuDziewczyny, a takie kucie czasami, albo lekki ból to jest normalne? Czasami tam coś czuję.
Tak to normalne [emoji6]Ja właśnie odczuwam kłucia, dzisiaj nawet taki ból jak na miesiaczke, aż w panice b8egam do toalety. Mam nadzieję, że to normalne. Dzisiaj z samego rana byłam na hcg, wyniki będą po południu![]()
Moze podjedz na IP ???U mnie dziś krew. Chyba już po wszystkim..
Tak to normalne [emoji6]
Tam sie wszystko zaczyna rozciagac wiec moze boleć [emoji6]
Ojej normalne krwawienie czy plamienie?U mnie dziś krew. Chyba już po wszystkim..
Mi nikt bez powodu zwolnienia nie daCzy chodzicie normalnie do pracy? Czy macie zwolnienie?
No to cudownie!Come back. Dziewczyny wróciłam do żywych. Trochę mnie nie było ale praca praca dom, i padalam na twarz jeszcze ten sen. Ciągle i wszędzie bym spała. Dzisiaj bylam na wizycie 7 tydzień serduszko pięknie biło. Z Wrażenia zapomniałam wziasc zdj usg. Ale za tydzień mam kolejną wizytę muszę zrobić krew, mocz, aaa i jak już będą wyniki to za tydzień w pon zakładamy kartę ciazy[emoji7][emoji7][emoji7]Wtedy poproszę o usg i wam wrzucę. Witam nowe mamy. I pozdrawiam wszystkie. Czy ktoras już była. Na wizycie? U mnie z usg termin 2 czerwca ale to się jeszcze może zmienić.
O rany, może jeszcze się uda? Moja mama wszystkie trzy ciąże plamiła. Ściskam mocno!U mnie dziś krew. Chyba już po wszystkim..
A który tc? U mnie jak na razie identycznie. Ciągnie mnie w podbrzuszu i pobolewa czasem no i piersi nabrzmiałe i mają dużo niebieskich żyłTo okja to nawet się nie przejmuje, chyba do mnie nie dotarła jeszcze ta ciąża. Oprócz bólu piersi i ciągnięcia w jajnikach żadnych nowych objawów. A jak u Was?
Do lekarza marsz!! Natychmiast!U mnie dziś krew. Chyba już po wszystkim..