GorzkaPomarańcza
Fanka BB :)
Ja podobnie tylko zamiast bluzy pajac dresowyU nas body na dł rękaw i spodenki bawełniane. Bluza, czapka i kocyk.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja podobnie tylko zamiast bluzy pajac dresowyU nas body na dł rękaw i spodenki bawełniane. Bluza, czapka i kocyk.
Ja nie zakładam jeszcze. Jeśli ma pośpiochy, cienki kombinezon i kocyk, to myślę, że jest ok i wystarczająco. Mój Michaś lubi ciepło, ale przegrzewanie jest też złe. [emoji4]A rajstopek nie zakładacie ?
Jaka ona śliczniutka. Taka bardzo dziewczęcaPatrzcie moją akrobatke jak próbuje się podnosić masakra![]()
Ja mam na komodzie termos z zimną wodą, bo jest zepsutyDziewczyny jestem zmuszona przejsc na mm calkowicie.. dzis w nocy mala sie nawet nie najadla i plakala.. dostala 90 ml mm i wszystko wypila.. i teraz sie zastanawiam czy wieczorem sobie przygotowac wszystko,typu termos z goraca woda ,butle i mleko czy wstawac do kuchni i zrobic :/ glupie to wiem.. ale nurtuje mnie :/
Chyba nie bardzoHm a można takiemu dziecku dawać nieprzegotowana , przefiltrowana wodę ? Np wlewać ta wodę zrobić mleko i wtedy podgrzać w podgrzewaczu ?
Są takie wynalazki ?Ja Ewka powiedziałam sobie kiedyś że gdybym miała karmić mm to kupiłabym właśnie ekspres do mleka [emoji23] Używane widziałam za 200 zł pewnie bym zainwestowała [emoji23]
Dawałam dicoflor, teraz trilac. Ja podaję od początku [emoji16] najlepiej zmieniać probiotyk, co jakiś czasJakie probiotyki podajecie dzieciom? Od wczoraj zaczęłam podawać dicoflor i mały nie ma już problemów z kupką i brzuszek nie boli![]()
W moim się nie da@Ewka34 a masz podgrzewacz?
Ustawiasz go na stałą temperature i masz w nim butelkę z wodą, dosypujesz tylko mleko i gotowe
Szybciej i prościej się nie da![]()
Delicol 7 kropelek przed każdym karmieniem i też problem z kolkami ustąpił choć wciąż dodatkowo stosuję espumisanJakie probiotyki podajecie dzieciom? Od wczoraj zaczęłam podawać dicoflor i mały nie ma już problemów z kupką i brzuszek nie boli![]()