E
Ewka34
Gość
Bede musiala przejsc sie do pepcoJa kupilam sobie rajstopki w pepco za chyba 7 zl rozmiar 3-6 miesiecy i juz moj maly w nich chodzi a tam sa zanizone rozmiarowki mojemu juz 3 razy zalozylam jak było zimno
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Bede musiala przejsc sie do pepcoJa kupilam sobie rajstopki w pepco za chyba 7 zl rozmiar 3-6 miesiecy i juz moj maly w nich chodzi a tam sa zanizone rozmiarowki mojemu juz 3 razy zalozylam jak było zimno
I masz ustawione tak jak ja?
Bo mi wlasnie na tym trzyma jedną temperature![]()
Myślałam, że wszędzie tak samo. U nas lekarz układał małego na boczku między takimi wałkami połączonymi materiałem![]()
Ja jestem do soboty na Śląsku u mojej rodziny w odwiedzinyma być piękna pogoda codziennie 22 stopnie także super.
Dziś spacerek i takie cudowne widoczki.
Jutro atakuje ciucholand i dział dziecięcy oczywiście
Zobacz załącznik 906028Zobacz załącznik 906029Zobacz załącznik 906030Zobacz załącznik 906031Zobacz załącznik 906032![]()
Może masz go w jakiś sposób uszkodzony?
No to my w 15 będziemy mieć już powtórne USG [emoji16][emoji16]Chyba tylko ja jeszcze nie byłam na USG i martwię się , że tak późno :///// dopiero we wtorek. To już będzie 12 tydzień ..
Miałam niestety i jedno i drugie. Zastój to właśnie boli i można wyczuć grudkę , może być czerwone, mleko wolniej mi płynęło .. zapalenie piersi bolalo mnie tak , że miałam zawroty głowy, płakałam podczas karmienia czy odciągania . Dreszcze , gorączka i w ogóle mleko nie chciało płynąć. Pierś była strasznie nabita , dużo większa od drugiej piersi. .. na zastój ja robię tak że zimne okłady po karmieniu ale dość długo. W nocy śpię z zimnym termoforem pomiędzy karmieniami .z zapaleniem sobie sama nie poradziłam więc tutaj nie mam co doradzać [emoji16] skończyło się antybiotykiemA mi się coś stało z prawa piersią. Boli i mam tam takie tylko małe. Jak młody wypije z niej to jest trochę lepiej ale nie znikają do końcanie jem czy to zastój czy zapalenie
![]()
Miała tak któraś? Ciepłe okłady pomogą?
A mi się coś stało z prawa piersią. Boli i mam tam takie tylko małe. Jak młody wypije z niej to jest trochę lepiej ale nie znikają do końcanie jem czy to zastój czy zapalenie
![]()
Miała tak któraś? Ciepłe okłady pomogą?
Hej dziewczyny,
U nas w dalszym ciągu ta sama histeria przed karmieniem. Nie wiem w dalszym ciągu o co może chodzic. Dziś w nocy z tej bezradności mąż poszedł przygotować mleko. Ja się popłakałam, bo myśle jakie mleko skoro z moich cycków aż kapie, wszystko w koło mokre. Przyniósł ta butelkę, zaczęła jesc, zabraliśmy jej i zaczęła jesc z piersi. Teraz tak samo musieliśmy zrobic. Zbankrutujemy na tych jednorazowych butelkach. Może teraz macie jakies pomysły? Bo ja przekopałam internet i nic mi nie pasuje pod masz przypadek![]()