GorzkaPomarańcza
Fanka BB :)
Szybko pojawiły się efekty?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Szybko pojawiły się efekty?
Weekend , ładna pogoda . Nic tylko korzystaćAle dzisiaj zastój na forum..![]()
Ja tez nic nie podajeNie jesteś sama bo ja też nie podaje i synkowi kiedys też nie , nawet nie wiedziałam że coś trzebanikt mi nic nie mówił na ten temat
Super ,jaka laleczka :*Hej cioteczki mam już swoją pierwszą spinke haha![]()
![]()
Hej cioteczki mam już swoją pierwszą spinke haha[emoji813]️[emoji813]️[emoji813]️
Cudne te Wasze dziewczyny[emoji16]Jeszcze małej fotki robiłam ale nie chciała współpracowac , kręciła się albo płakać chciałaZobacz załącznik 907191
Oj ja też uwielbiam lumpki. Niestety mało do nich chodzę bo w okolicy nie ma.... zakupy superJa dzisiaj bylam na zakupach i w lupkeksie , trochę sprzątania , klotnia z mężem potem godzeniei tak cały dzień coś
kupiłam sobie bluzkę new look nowa z metka i taka narzutka futerko , małej parę rzeczy i np taka czapka zestaw z rękawiczkami nowy jeszcze z metką był , a fajny w środku ocieplone misiem
lubie zakupki w lumpku . Rano mąż mi podcinał włosy miał obciąć końce a przyciął chyba z 7 cm...
ale i tak mi włosy ostro wypadają to straty nie będzie .też wam tak teraz włosy po ciąży lecą ? Mi tak od 2 tygodni się zaczęło a w czwartek będzie 13 tygodni po porodzie Zobacz załącznik 907184 Zobacz załącznik 907185 Zobacz załącznik 907186 Zobacz załącznik 907187