Zaskoczona2013
Fanka BB :)
Rety ale mnie dzisiaj kłuje tak jakby w szyjce. Normalnie aż momentami jak siedzę to mnie wyprostuje :/ chyba wezme nospe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tez tak mialam kilka razy ale ponoc to normalne na początku bo sie tam wszystko zmienia/rozciaga i jak nie ma zadnych innych niepokojacych objawów to nie ma co sie martwic [emoji4]Rety ale mnie dzisiaj kłuje tak jakby w szyjce. Normalnie aż momentami jak siedzę to mnie wyprostuje :/ chyba wezme nospe
Aaaa nie wytrzymałam! Zamowilam z mamy ginekolog segregator dla siebie oczywiście blondynkęi segregator medyczny dla Juli. Wiecie może ile się czeka na przesyłkę?
Ja czekałam max 3 dni![]()
Rety ale mnie dzisiaj kłuje tak jakby w szyjce. Normalnie aż momentami jak siedzę to mnie wyprostuje :/ chyba wezme nospe
Karolcia to mnie pocieszylas. Bo wyczytałam w regulaminie ze maja 14 dni i aż zwątpiłam![]()
A widzisz, GP mnie zmyliloDokładnie to w Irlandii mieszkam I mam nadzieje że mnie lekarz przyjmie szybko
No przecież to lepiej kiedy nie boli ani nie ma plamieńNa pewno to nic groźnego. Ja już popadam w panikę nic mnie nie boli, plamienia nie mam, mdłości tez nie , w podbrzuszu tez nic , i juz fiksuje.........
Współczuję nerwówCzesc dziewczyny!ja niestety polowe dzisiejszej nocy spędziłam na IP
po tych brązowych plamieniach zaczęła ze mnie lecieć żywa krew i to w większej ilości...zrobili mi usg i lekarz powiedział, ze musiał być jakiś malutki krwiaczek albo coś się odkleilo i ze może już nie wrócą te plamienia
z dobrych wieści był zarodek i biło serduszko
Ciąża według usg jest tydzien młodsza, zreszta według bety tez
jestem dobrej mysli, lekarz mnie bardzo pozytywnie nastawił, chociaż obawy dalej mam bo brzuch dalej boli
![]()
Bardzo się cieszę ze serduszko jest![emoji173]️ myśle czy iść nawet na kontrolna wcześniej żeby być spokojniejsza czy czekać jeszcze tydzień![]()
A widzisz, GP mnie zmylilodaj znać kiedy wizyta.
No przecież to lepiej kiedy nie boli ani nie ma plamień
Współczuję nerwówoby już wszystko było dobrze! A dostałaś jakieś leki?
Ja się tak boję, że jeśli coś się u mnie będzie działo to nikt mi tu nie pomoże..
Jutro wizyta a ja czekam jak na szpilkach i tylko latam do łazienki sprawdzać
W dodatku mój M kompletnie się tym nie przejmuje :/