Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Słyszałam, że ludzi jest bardzo dużo, chciałabym pojechać może na początku grudnia wtedy podobno jest mniej ludzi niż tydzień czy dwa przed świętami![]()
Na 16. DziękujęTrzymam kciuki za jutro, na którą masz ?
Tak zle to jeszcze w tej ciazy nie bylo. moje samopoczucie to jakis koszmar. burczy mi ciagle, odbija sie, cofa i ciagle biegam wymiotowac. brzuch ani na chwile nie przestaje bolec... tyle ze w glowie dzis sie nie kreci.. czuje sie jakbym z tygodniowa jelitowke przeszla.. zrobilam tylko obiad i leze plackiem z epizodami w wc.zjesc ani pic nic nie moge...
BiednaKochana łącze się dziś razem z Tobą w bólu... ja dziś pojechałam do babci na urodziny, a że ładna pogoda to jeszcze grilla zrobili. Nie wiem czy zjadlam az tak za dużo czy po prostu było za ciężkie, ale mialam dziś tak samo, odbijanie, cofki i ostatecznie wylądowałam przytulajac wc na kleczkach ... dopiero wtedy trochę przeszło.
Na 16. Dziękuję
Troszkę moze potrwac bo po wizycie jedziemy jescze do galerii i potem do mojego brata ale jak tylko znajde chwilke to skrobne zebyscie sie nie martwily.Kochana trzymam kciuki! [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ będzie ok! Daj potem znać co u Was.
W tygodniu odpada, jeszcze grudzień na urlop nie ma szans niestetyPolecam przyjechać racZej w tygodniu bo w weekendy to zawsze jest multum ludzia niezależnie czy to poczatek grudnia czy końcówka![]()