reklama
doomi03
Fanka BB :)
Słyszałam, że ludzi jest bardzo dużo, chciałabym pojechać może na początku grudnia wtedy podobno jest mniej ludzi niż tydzień czy dwa przed świętami![]()
Polecam przyjechać racZej w tygodniu bo w weekendy to zawsze jest multum ludzia niezależnie czy to poczatek grudnia czy końcówka
Na 16. DziękujęTrzymam kciuki za jutro, na którą masz ?
doomi03
Tak zle to jeszcze w tej ciazy nie bylo. moje samopoczucie to jakis koszmar. burczy mi ciagle, odbija sie, cofa i ciagle biegam wymiotowac. brzuch ani na chwile nie przestaje bolec... tyle ze w glowie dzis sie nie kreci.. czuje sie jakbym z tygodniowa jelitowke przeszla.. zrobilam tylko obiad i leze plackiem z epizodami w wc.zjesc ani pic nic nie moge...
Kochana łącze się dziś razem z Tobą w bólu... ja dziś pojechałam do babci na urodziny, a że ładna pogoda to jeszcze grilla zrobili. Nie wiem czy zjadlam az tak za dużo czy po prostu było za ciężkie, ale mialam dziś tak samo, odbijanie, cofki i ostatecznie wylądowałam przytulajac wc na kleczkach ... dopiero wtedy trochę przeszło.
BiednaKochana łącze się dziś razem z Tobą w bólu... ja dziś pojechałam do babci na urodziny, a że ładna pogoda to jeszcze grilla zrobili. Nie wiem czy zjadlam az tak za dużo czy po prostu było za ciężkie, ale mialam dziś tak samo, odbijanie, cofki i ostatecznie wylądowałam przytulajac wc na kleczkach ... dopiero wtedy trochę przeszło.
Wiecie co z tel wchodząc wyświetlil mi sie watek dziewczyny która dowiedziala sie o wadzie plodu bodajze trisomia 16. Przeczytałam calosc od ciazy do porodu i po porodzie. Wyje jak bóbr przez co ta dziewczyna przechodzi ze swoja coreczka.
To jest niewybaczalne ze ktos za nas decyduje jak ma byc i skazuje nas na takie cierpienie.
martoosia04
Na 16. Dziękuję
Kochana trzymam kciuki! [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ będzie ok! Daj potem znać co u Was.
Meliska89
Troszkę moze potrwac bo po wizycie jedziemy jescze do galerii i potem do mojego brata ale jak tylko znajde chwilke to skrobne zebyscie sie nie martwily.Kochana trzymam kciuki! [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ będzie ok! Daj potem znać co u Was.
reklama
paulina1994
W tygodniu odpada, jeszcze grudzień na urlop nie ma szans niestetyPolecam przyjechać racZej w tygodniu bo w weekendy to zawsze jest multum ludzia niezależnie czy to poczatek grudnia czy końcówka![]()