Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie w ciąży też bolał brzuch jak na @ więc to o niczym nie świadczySprzątnęłam w kuchni, wyładowałam zmywarkę, załadowałam ciut na nowy wsad, zrobiłam chłopakom przekąski i co? Brzuch boli jak na @... ech. Czas odetchnąć już na dziś.
Ja nawet nie chcę sobie czegokolwiek wmawiać. Jak już mówiłam, wolę się miło zaskoczyć, niż znów rozczarować.Mnie w ciąży też bolał brzuch jak na @ więc to o niczym nie świadczy
Ojej, współczuję ci kochana :* Mam nadzieję, że jutro już będzie o wiele lepszy i lżejszy dzień.Tak zle to jeszcze w tej ciazy nie bylo. moje samopoczucie to jakis koszmar. burczy mi ciagle, odbija sie, cofa i ciagle biegam wymiotowac. brzuch ani na chwile nie przestaje bolec... tyle ze w glowie dzis sie nie kreci.. czuje sie jakbym z tygodniowa jelitowke przeszla.. zrobilam tylko obiad i leze plackiem z epizodami w wc.zjesc ani pic nic nie moge...
Mnie właśnie też od owulacji boli podbrzusze i do tego krzyż. Zastanawiam się dlaczego. Jeszcze trzy dni mi zostały do @.Sprzątnęłam w kuchni, wyładowałam zmywarkę, załadowałam ciut na nowy wsad, zrobiłam chłopakom przekąski i co? Brzuch boli jak na @... ech. Czas odetchnąć już na dziś.
Właśnie kusi mnie bardzo testować.. Tylko nie wiem czy nie za wcześnie jeszcze. Ty będziesz?Malina współczuję, mam nadzieję że jutro będzie lepiej [emoji8]
Meliska testujemy jutro? [emoji13] Ja mam termin za dzień lub dwa.
Odpoczywaj jak tylko się da mam nadzieję że jutro będzie lepiej[emoji5]Tak zle to jeszcze w tej ciazy nie bylo. moje samopoczucie to jakis koszmar. burczy mi ciagle, odbija sie, cofa i ciagle biegam wymiotowac. brzuch ani na chwile nie przestaje bolec... tyle ze w glowie dzis sie nie kreci.. czuje sie jakbym z tygodniowa jelitowke przeszla.. zrobilam tylko obiad i leze plackiem z epizodami w wc.zjesc ani pic nic nie moge...
Kusi mnie właśnie kusi [emoji6]Właśnie kusi mnie bardzo testować.. Tylko nie wiem czy nie za wcześnie jeszcze. Ty będziesz?