Ależ oczywiście Drogi Kachasku, czuj się jak u siebie w domuDzagud, Blanes przyjmiecie nas do klubu zakupowiczów?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ależ oczywiście Drogi Kachasku, czuj się jak u siebie w domuDzagud, Blanes przyjmiecie nas do klubu zakupowiczów?
Na razie jest tylko katar, ale paskudnie uciążliwy. Maks strasznie niespokojnie śpi, podczas pisania poprzedniego posta musiałam go uspokajać. Przebudził się, bo nie miał jak oddychać, a na widok fridy drze się jak opętany.Blanes, katar nie przeszkadza nic a nic. Tylko ostre infekcje zapalne. Nawet na ulotce szczepionki to pisze. Aczkolwiek jak jakis ciezszy przypadek to pewnie lepiej przeczekac.
Mam problem - nie wiedziałam gdzie napisać, więc tu piszę. Przeziębiłam pęcherz (tak sądzę). Normalnie łyknęłabym furaginum, no ale teraz chyba nie mogę (?) - poradźcie coś!!! Plizzz... Bo już zaczynam świrować... Co robić? Mogę coś wziąć? (aptekarka w jedynej w okolicy aptece jest walnięta, nic mi nie doradzi
)