Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie nadążam z pisaniemEsia oświeć mnie jak robisz takie zakupy? Przez internet zamawiasz? Ja w akcie niemocy ostatnio sama przycięłam sobie grzywkę i moja sąsiadka pochwaliła mnie za ładną fryzurę, więc może choć korzyści ekonomiczne to siedzenie w domu przyniesie ;-)
A ja się pochwalę że Czarek od paru dni jest posiadaczem kilku par rajtuzków i muszę powiedzieć że całkiem przyjemne są w noszeniu - przynajmniej tak mi się wydaje, bo Czarek fika w nich swobodnie, łatwo wsuwam go w nich w kombinezon i zawsze ma ciepłe stópki no i te współczesne nie mają obrzydliwych gumek tylko delikatne ściągacze - chyba stanę się ich wielbicielkąCzarek w ostatnie dni wychodzi na spacer w body z długim i rajtuzkach plus kombinezon polarowy i przykryty kocykiem, no i do czapki wreszcie go przekonałam - krzyczy już tylko parę chwil po założeniu:-)
rajtuzki dla nas to teraz super wynalazek
kupiłam na allegro 2 pary na próbę i póki co - rewelacja
Jednak tłoczny supermarket lub centrum handlowe, to wg mnie trochę za duże "trochę" ;-)
Szczerze ich nienawidzi 

I powiem szczerze, że coraz częściej śpiochy idą w odstawkę.
No tak - u nich w miarę opłaca się tylko, gdy mieszkasz tuż obok...Dzięki Esia, przejrzę jutro, ale już zdążyłam zobaczyć że dostawa z Leclerca nie opłaciłaby się do mojej strefy zupełnie.

)