Ależ oczywiście Drogi Kachasku, czuj się jak u siebie w domuDzagud, Blanes przyjmiecie nas do klubu zakupowiczów?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Ależ oczywiście Drogi Kachasku, czuj się jak u siebie w domuDzagud, Blanes przyjmiecie nas do klubu zakupowiczów?

(chociaż pewnie nie ma się co szczycić)
;-)Na razie jest tylko katar, ale paskudnie uciążliwy. Maks strasznie niespokojnie śpi, podczas pisania poprzedniego posta musiałam go uspokajać. Przebudził się, bo nie miał jak oddychać, a na widok fridy drze się jak opętany.Blanes, katar nie przeszkadza nic a nic. Tylko ostre infekcje zapalne. Nawet na ulotce szczepionki to pisze. Aczkolwiek jak jakis ciezszy przypadek to pewnie lepiej przeczekac.

). Normalnie łyknęłabym furaginum, no ale teraz chyba nie mogę (?) - poradźcie coś!!! Plizzz... Bo już zaczynam świrować... Co robić? Mogę coś wziąć? (aptekarka w jedynej w okolicy aptece jest walnięta, nic mi nie doradzi
)
.Mam problem - nie wiedziałam gdzie napisać, więc tu piszę. Przeziębiłam pęcherz (tak sądzę). Normalnie łyknęłabym furaginum, no ale teraz chyba nie mogę (?) - poradźcie coś!!! Plizzz... Bo już zaczynam świrować... Co robić? Mogę coś wziąć? (aptekarka w jedynej w okolicy aptece jest walnięta, nic mi nie doradzi
)