reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

A mnie męczy sikanie w nocy, aż 2 razy. Też tak macie dziewczyny? Nie dość że czasem mnie pobolewa wieczorem brzuch to jeszcze to nie wyspanie :( Myślałam, że takie częste sikanie zaczyna się w późniejszej ciąży, może ja za dużo pije bo w sumie trochę mnie suszy..
Ponoc to normalne takie czeste sikanie, mnie jednak nie meczy, nawet w dzien sikam tak jak przed ciążą[emoji57]
Witajcie,
Chciałabym do Was dołączyć.
Przewidywany termin to 15.06.2019 wg OM, ale mam długie cykle, więc może się przesunąć.
Mamy już troje dzieci, teraz od początku roku staraliśmy się o czwarte, takie nasze marzenie by mieć 2 chłopców i 2 dziewczynki. Wreszcie się udało w 9cs. Liczymy wiec na róż
Wczoraj byłam u lekarza, widać na razie dwa małe pęcherzyki , zobaczymy co będzie za 2 tygodnie.
Póki co mam lekkie plamienie wiec luteina i duphaston i mam odpoczywać.
Gratuluje [emoji257]

reklama
Dzięki dziewczyny,
Nie nastawiam się na dwa, żeby się nie rozczarować
Jestem po dwóch ciążach biochemicznych, więc tym ostrożniej do tego podchodzę.
Oby tym razem wszystko było ok

@Zaskoczona2013 jeśli masz np pracę przy komputerze to w przypadku ciąży nie możesz pracować dłużej niż 4 godziny, potem muszą ci zapewnić pracę bez komputera lub zwolnić do domu a płacić i tak za 8 godzin, wiec pewnie chcą mieć pewność.

Dziewczyny zadzwoniła do mnie szefowa ze potrzebuje zaświadczenie P ciąży. Po co jej to?
Dopóki nie masz zaświadczenia to nie masz uprawnień do korzystania z przywilejów.
Niestety ten o pracy przy kompie do 4 h jest nieaktualny. Teraz można pracować 8h, z tym że po 50 minutach masz wstac i odejść na 10minut.
Ja właśnie dostałam zaświadczenie od lekarza rodzinnego i teraz na każde badania zlecone od gina godziny mam usprawiedliwione (o ile nie można wykonać badania poza godzinami pracy)

reklama
Do góry