reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej kobitki u nas dzis pochmurno pada i w ogole do niczego:no:, a Natalka dzis ze szkoly na cmentarz jada i w taki deszcz:wściekła/y:. Wczoraj byla kuzynka poplotkowalysmy troche;-). Dzis nie spie jak zwykle od 6 czyli sen Kuby wrocil do normy ( nie wstaje przed 6 tylko o 6 ):eek:

. U mnie normalnie epidemia. Ja i dzieci chore, dziadek chory, babka też już kaszle:no:Nie wiem co się dzieje. Jutro mężuś przyjeżdża i mieliśmy pojeździć po grobach bo np. na grobie babci nie byłam już 2 lata bo zawsze coś innego wypadłi. I w tym roku jednak też chyba nigdzie się nie ruszymy no chyba że do czwartku będziemy zdrowi:-)

ANIAB duzo zdrowka dla was:tak::tak:

...

Dzis był mój kochany teść... i powiedział ze w piątek robi mi nalot z teściowa i biorą mnie na zakupy, żebym, sobie prezent urodzinowy kupiła, bo powiem Wam w tajemnicy że ...jutro kończę 25 lat:tak:...

ELISABETH pozazdroscic takich tesciow:tak: chociaz moja tesciowa tez raczej pamieta ale o moich imieninach i zawsze cos tam da:happy:

... a biedny mikołajek najmłodszy z całego towarzystwa :-:)-:)-:)-(
dziś prawie nic nie spał w dzień, tylko 2 godziny i teraz jakimś cudem go uśpiłam... ciągle krzyczy i krzyczy... ja powoli trace cierpliwość... wiem ze mu sie ciezko oddycha ale marzyła mi sie chociaz godzinka drzemki...
RENIFERKU zdroweczka dla Mikolajka:tak:
Witajcie :tak:
Wpadłam się z wami przywitać po prawie miesięcznej przerwie i za to nie mam zbytnio czsu zeby nadrobić zaległości.:zawstydzona/y:Jak zaczęłam prace to na nic nie mam czasu jestem ciągle w biegu i jak przychodze do domu to nawet kompa mi sie nie chce włączać.U nas wiele sie zmieniło JUlia juz sama woła ze chce do łażienki i sama sciaga ubranie i je z powrotem ubiera.Napoczątku było ciężko dla niej zeby sie przyzwyczaiła do nowej sytuacji ale powoli jest juz coraz lepiej.:-)Codziennie zawoze ja do mojej mamy bo na tesciów nie mam co teraz liczyc bo tesc wylądował w szpitalu i nie wiem co to z nim dalej bedzie oby szybko z tego wyszedł miał juz 2 operacje i dalej słabo sie czuje ten rok to chyba dla nas sie nie najlepiej skonczy ale nie poddaje sie i mam dobre mysli. To na tyle moze jutro do was zajrze i poczytam co u was Dobrej nocki wam zycze kochane przesyłam buziaki i mam nadzieje ze o mnie pamiętacie:dry: papa

JUSIA ale cie tu nie bylo:szok::szok:. Wszystkiego dobrego i zagladaj czesciej:tak:

Z OKAZJI URODZIN WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DUZO RADOSCI I SAMYCH SUKCESOW DLA ELISABETH I VICI ZYCZY IWONA Z RODZINKA:-)

reklama
Cześć jednak mnie wpuszczają więc moze problem znikł już:tak:Moje dzieci od przestawienia czasu wstają przed 7 ale nawet się wyspałam i dziś czuję się już lepiej:-)
Elisabeth wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
Pędzę na śniadanko i lekarstwa rozdzielać:-D

elisabeth wszystkiego na naj z okazji urodzin
birthdaykx0.gif

reklama
Do góry