Kaamilaaa
Fanka BB :)
To ty chudzinka jestes [emoji14] ja tyle waze przy wzroscie 163cm [emoji57] mam nadzieje nie byc kulka pod koniec ciąży, 10kg nie wiecej [emoji14]Zrzucimy i toja przy 176 cm 65 kg
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
To ty chudzinka jestes [emoji14] ja tyle waze przy wzroscie 163cm [emoji57] mam nadzieje nie byc kulka pod koniec ciąży, 10kg nie wiecej [emoji14]Zrzucimy i toja przy 176 cm 65 kg
To prawda szczupła na pewno [emoji4] Kamila Ty to pewnie masz podobny wskaźnik BMI co ja, czyli gruba też nie jesteś [emoji4]To ty chudzinka jestes [emoji14] ja tyle waze przy wzroscie 163cm [emoji57] mam nadzieje nie byc kulka pod koniec ciąży, 10kg nie wiecej [emoji14]
Jestem po becie, wynik po 15-tej, krwawie nadal, nie boli mnie nic, mdl, piersi bola, czekanie najgorsze.
plamisz czy krwawisz? ja krwawie czysta krwiaJa tez cały czas plamie, miałam robione już 3 razy usg i wszystko w porządku
Chudzinka ale myślę, że podczas ciąży nadrobieTo ty chudzinka jestesja tyle waze przy wzroscie 163cm
mam nadzieje nie byc kulka pod koniec ciąży, 10kg nie wiecej![]()
![]()
Ja mam 170cm i wazę 68kg. Odkąd mi tsh podskoczylo i biorę euthyrox to przytylam jakieś 7kgTo prawda szczupła na pewno [emoji4] Kamila Ty to pewnie masz podobny wskaźnik BMI co ja, czyli gruba też nie jesteś [emoji4]
To zupełnie jak ja [emoji12] dwa lata temu ważyłam ok 60 kg ale u mnie to przez złe odżywianie i mało ruchuJa mam 170cm i wazę 68kg. Odkąd mi tsh podskoczylo i biorę euthyrox to przytylam jakieś 7kgjeszcze dwa lata temu miałam 60-61kg
O to witam w klubie. Biore Euthyrox 88 i od kiedy stwierdzili u mnie niedoczynnosc przytylam juz 10 kg. Mimo diet, biegania itd. Przy 166 cm waze 72 kg.Ja mam 170cm i wazę 68kg. Odkąd mi tsh podskoczylo i biorę euthyrox to przytylam jakieś 7kgjeszcze dwa lata temu miałam 60-61kg
Ja po ciazy przez prawie rok trzymałam dalej wage 50kg[emoji14] ale w miedzy czasie poznalam mojego tz i sie zaczęło, pizza wieczorkiem, obiadki porządne codziennie, duze obiadki u jego rodziców itd i z 50 zrobilo sie ponad 60[emoji58]To zupełnie jak ja [emoji12] dwa lata temu ważyłam ok 60 kg ale u mnie to przez złe odżywianie i mało ruchu