reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

W drugiej ciąży brzuszek widać szybciej
Mam nadzieje ze jednak nie [emoji14] skoro narazie nic u mnie nie widać to moze bedzie podobnie do pierwszej ciazy [emoji14]
Do ginekologa idę dopiero 14.11.18 to będzie ok 7 tydzień, myślicie, że jak pójdę do rodzinnej i pokaże wyniki bety to da mi skierowanie do endokrynolog z informacją, że jestem w ciąży i żeby mnie przyjęli w ciągu 7 dni?
Mysle ze mozesz spróbować [emoji6]
Dzieńdoberek
Chciałbym się przyłączyć :)
28 lat
7+2 tc
Mam już dwuletnią córkę
Witaj, gratuluję ,[emoji173][emoji173]

reklama
reklama
Spokojnie, ja też dzień przed spodziewaną miesiączka i w dzień @ miałam takie bóle okresowe, że tampony kupowałam [emoji39] to naprawdę nie musi oznaczać, że okres przyjdzie! [emoji6]
Mam nadzieję :), w poprzednich ciążach to orientowałam się dopiero po tygodniu jak miesiączki nie miałam, więc stresu tego nie było :) a teraz siedzę jak na szpilkach ;)

Do góry