martoosia04
Fanka BB :)
Ale to szybko minęło! A pamiętam, jak testowałaś! Jejku, to już tyle czasu? Zanim ja zajdę, to ty urodziszO jaaa oficjalnie witam się w 2 trymestrze![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale to szybko minęło! A pamiętam, jak testowałaś! Jejku, to już tyle czasu? Zanim ja zajdę, to ty urodziszO jaaa oficjalnie witam się w 2 trymestrze![]()
No mam nadzieje ze nieAle to szybko minęło! A pamiętam, jak testowałaś! Jejku, to już tyle czasu? Zanim ja zajdę, to ty urodzisz![]()
Przekonamy się na pewno w nadchodzącym tygodniuNo mam nadzieje ze nieobysmy zalapaly ssie choc jeszcze na troche na wspolnym dwupaku
bardzo sie ciesze ze ten 1 trymestr juz za mna i udalo sie go w miare w zdrowiu przetrwac.
i byle do wizyty we wtorek![]()
Jejku mam takie wrażenie, że niedługo zostanę tutaj sama!![]()
Póki co ja się nigdzie nie wybieramJejku mam takie wrażenie, że niedługo zostanę tutaj sama!![]()
Ja też [emoji1] I 4 miesiąc!O jaaa oficjalnie witam się w 2 trymestrze![]()
Ja Ci powiem, że miałam flo i mi się nie sprawdził wg ;/ Być może dlatego, że u mnie owu była kilka cykli z rzędu od razu po @. Jak dzień przed owu to jeszcze nic straconego kochana [emoji8]Ja testować już chyba nie mam
Po co. Dziś flo (pewnie przez temp) przesuną mi owu. I wychodzi ze ostatnie [emoji173]️ było dzień przed owu. Ogl od jakiegoś czasu zaczęłam sprawdzać szyjkę i w te dni gdzie były [emoji173]️ wydawały. Się jak by była otwarta ale może to złudzenia