No cały wieczór im zleciał na tej zabawieO jak fajnie, to się nazywa dzieciństwo i normalne wychowywanieżeby dzieci umiały bawić się najprostsza rzeczą i miec wyobraźnie, doceniaj drobnostki i czerpać frajdę nawet i z kartonu
![]()
reklama
oliwiapatrycja
Fanka BB :)
Hahaha udana, ślicznotka[emoji7] u nas mega sprawdza się ta karuzelka z Fisher Price, mała lubi te melodyjki i szum lasu i morza, a te misie to uwielbia patrzeć na nie i też wtedy gada coś tam do siebie i zaczepia je rączkami, bo ma je blisko nad sobą, bo mam jeszcze kokon w łóżeczku to jest wyżej Zobacz załącznik 909984
Cudowna Kornelka <3Hahaha udana, ślicznotka[emoji7] u nas mega sprawdza się ta karuzelka z Fisher Price, mała lubi te melodyjki i szum lasu i morza, a te misie to uwielbia patrzeć na nie i też wtedy gada coś tam do siebie i zaczepia je rączkami, bo ma je blisko nad sobą, bo mam jeszcze kokon w łóżeczku to jest wyżej Zobacz załącznik 909984
karkula309
Nie bój się . Dobrze napisała miloscwczasachpopkultury... Nie ma się co źle nastawać. Mój mało cierpiał płakał intensywnie ale kilka sekund .. w poczekalni śmiał się bardziej po szczepieniu niż przed.Bo Ty szybko urodziłaś [emoji12] a @GorzkaPomarańcza, @madziula92 i ja jesteśmy z końca sierpnia i dopiero zaczynamy się szczepić [emoji6] swoją drogą mam ciary na samą myśl o tym co nas czeka i chce mi się płakać jak pomyśle o tym jak Mały będzie płakał[emoji37]
Ja to się nie mogę doczekać bo mi zważa Olusia, zbadają itp... [emoji16]
G
gosc12
Gość
Ani mojej [emoji23] i tak je ci dwue trzy godziny i nocy też nie przesypia nawet w połowie [emoji16]Mojej nie syci :/
G
gosc12
Gość
Ja ostatnio godzinę się kąpałam , leżałam w wannie a mała w tym czasie w leżaczek oglądała ręcznik, światło i mnieNo to mega dużo zrobiłaś dziśja też mam już od pewnego czasu tak, że wszystko robię wtedy gdy ona leży spokojnie z 15 min na łóżku albo w łóżeczku i patrzy się na karuzele to i nawet czasami pół godziny jest spokój i można robić wszystko
A jak uśnie na rękach, spróbuje po dłuższym czasie odłożyć delikatnie to cwania czuje, że nie ma mnie obok i się zaczyna wiercić i po robocie [emoji28]
Wczoraj wciągnęłam jej leżaczek z nią do łazienki i umylam szybko włosy [emoji46]Zobacz załącznik 909886
G
gosc12
Gość
SłodkoNo piesek to nieraz taki numer wywinie, mały szogun. Ale jak pilnuje siostrzyczki to nie mam pytań. Wczoraj jak zaczęła płakać to on zaczął tez zawodzić i wyć jak wilk z przejęcia [emoji23]
A tu jaka malutka Kornelcia była i udało mi się ich razem złapać na zdj [emoji173]️Zobacz załącznik 909888Zobacz załącznik 909889

G
gosc12
Gość
A jak na allegro znaleźć używane ? Ładny ten białyHej dziewczyny, my jutro mamy usg bioderek. Mam nadzieję, że będzie wszystko ok. Mały zawsze śpi z nóżkami na żabkę to myślę , że bioderka będą w porządku. Dzisiaj w nocy mija 11 tyg. Moja mała kluska to prawdziwa gaduła, a jak się nad nim pochyle i mówię to pełna radość z konwersacji ☺ o jakie miny przy tym trzaska a jęzorem to tak w buźce miele we wszystkie strony i namacha się przy tym rączkami i nóżkami , że jak jest jest świeżo pod jedzeniu to zawsze mu się uleje. Ale Wasze pociechy na pewno tak samo robią bo to taki etap ☺
Dzisiaj przyszły mi zamówione na allegro kombinezony na zimę. Każdy z przesyłką po 20 zł. Właśnie się piorą. Ten ecru będzie na chrzest i jakieś wyjazdy do rodziny a ten szaro błękitny na codzień. Opłaca się bardzo poszukać używki bo cena śmieszna , a nowe nawet u nas na rynku to ok stówki a w sklepach typu smyk to jeszcze droższe.
Zobacz załącznik 909976
Zobacz załącznik 909978
G
gosc12
Gość
PiękniZobacz załącznik 909996
My love...*_*
Cześć dziewczynki.
Jak maluszki?
Ja już w aktualnej kampanii swoje wypracowałam i trochę luzuje
Maja katar okrutny. Wczoraj byliśmy u lekarza. Oprócz kataru odpukać nic się nie dzieje, ale dziewczyna rozdrażniona.
Dziś na 11 idę do fryzjera i nie wiem czy tylko podcisc końcówki cxy tak jak od początku chciałam ściąć krótko. Z jednej strony chce drastycznej zmiany, a z drugiej szkoda mi włosów bo w ciąży urosły jak na drożdżach i tak długich jeszcze chyba nigdy nie miałam.
Jak maluszki?
Ja już w aktualnej kampanii swoje wypracowałam i trochę luzuje
Maja katar okrutny. Wczoraj byliśmy u lekarza. Oprócz kataru odpukać nic się nie dzieje, ale dziewczyna rozdrażniona.
Dziś na 11 idę do fryzjera i nie wiem czy tylko podcisc końcówki cxy tak jak od początku chciałam ściąć krótko. Z jednej strony chce drastycznej zmiany, a z drugiej szkoda mi włosów bo w ciąży urosły jak na drożdżach i tak długich jeszcze chyba nigdy nie miałam.
reklama
miloscwczasachpopkultury