Betii35
Fanka BB :)
Też tak uważam. Jej życie..Ja cala ta sytuacje olewam...nie mam zamiaru sie przez nikogo denerwowac i radze kazdej z Was tak samo zrobic.
Wolę tego nie komentować.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też tak uważam. Jej życie..Ja cala ta sytuacje olewam...nie mam zamiaru sie przez nikogo denerwowac i radze kazdej z Was tak samo zrobic.
To Ty tak jak jaMam w szkole zespół w którym śpiewam i dziś był występ z okazji dnia nauczyciela. Za na listopad tez mamy występ i będę w końcu śpiewała moja kochana ,, wojenko wojenko”. Śpiewam od dziecka kiedy jestem zła smutna złamana. Szczeliwa. Wesoła itp. To moja taka odskocznia od rzeczywistość tak samo jak słuchanie muzyki [emoji7][emoji7]
A może jakiś wypad tylko we dwoje ?@Kasienka3b kurcze to pracoholik ktory w wolnych chwilach grzebie przy samochodach.. nie wiem co moglabym mu w tym kierunku ssprawic... mam caly dzien by co wykombinowac;p
No super masz głos, śpiewasz czyściutkoEhh niech będzie...Za uszczerbek na zdrowiu i psychice po odsłuchaniu nie ponoszę odpowiedzialności.
A i jak komuś się nie podoba to proszę o szczery komentarz, wolę wiedzieć co robię źle.
A i żeby nie było ta wieś ekipa to z innej wsi. xD
Mój wykon od 5:00 jakoś.
Jak wszystkie to wszystkie...chwal się tu namTo Ty tak jak jaza czasów szkolnych dużo występowałam jak nie w tańcach to śpiewałam
hi hi mam nawet kilka konkursów zaliczonych na swoim koncie
Później mieliśmy zespół muzyczny, ale się rozpad - czesto jak jest okazja to biore udział w karaokeuwielbiam śpiewać i ogólnie wszystko co związane z muzyka
to tez moja odskocznia na dobre i zle dni
![]()
Wow superNie mam nic nagranego mam jedynie swoją piosenkęBardzo słabe i bardzie się tego wstydzę ale jak migdalove dodała to i ja [emoji20][emoji20]
Tez jestem zalogowana na ising, ale nic nie nagrywałam tam jeszcze. Czasami chciałabym sobie pośpiewać w domu, ale nie lubie cicho śpiewaćNa iSing tez nagrywałam ale to było pare lat i ten głos był słaby