reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Aż mnie przerazilyscie z ta szkoła i ilością nauki. Mój jest dopiero w zerowce A już mam stresa jak pójdzie do szkoły za rok. Aż taki skory do nauki nie jest..więc obawiam się że będę mieć walkę z wiatrakami jak będziemy przysiadac do nauki.

Mam w szkole zespół w którym śpiewam i dziś był występ z okazji dnia nauczyciela. Za na listopad tez mamy występ i będę w końcu śpiewała moja kochana ,, wojenko wojenko”. Śpiewam od dziecka kiedy jestem zła smutna złamana. Szczeliwa. Wesoła itp. To moja taka odskocznia od rzeczywistość tak samo jak słuchanie muzyki [emoji7][emoji7]
To Ty tak jak ja:laugh2: za czasów szkolnych dużo występowałam jak nie w tańcach to śpiewałam :) hi hi mam nawet kilka konkursów zaliczonych na swoim koncie:)
Później mieliśmy zespół muzyczny, ale się rozpad - czesto jak jest okazja to biore udział w karaoke ;) uwielbiam śpiewać i ogólnie wszystko co związane z muzyka :happy2: to tez moja odskocznia na dobre i zle dni ;)

Oj taki wypad we dwoje na dłużej to mi się marzy :) ale odkąd córka się urodziła to nigdy na dłużej niż parę godzin nie udało nam się urwać. Jakoś nie ma chętnych do zostania z nią na dzień i noc.

Ehh niech będzie... :D Za uszczerbek na zdrowiu i psychice po odsłuchaniu nie ponoszę odpowiedzialności. :D A i jak komuś się nie podoba to proszę o szczery komentarz, wolę wiedzieć co robię źle. :D A i żeby nie było ta wieś ekipa to z innej wsi. xD

Mój wykon od 5:00 jakoś. ;)
No super masz głos, śpiewasz czyściutko :) bardzo ładnie ❤️

To Ty tak jak ja:laugh2: za czasów szkolnych dużo występowałam jak nie w tańcach to śpiewałam :) hi hi mam nawet kilka konkursów zaliczonych na swoim koncie:)
Później mieliśmy zespół muzyczny, ale się rozpad - czesto jak jest okazja to biore udział w karaoke ;) uwielbiam śpiewać i ogólnie wszystko co związane z muzyka :happy2: to tez moja odskocznia na dobre i zle dni ;)
Jak wszystkie to wszystkie...chwal się tu nam

Nie mam nic nagranego mam jedynie swoją piosenkę
Bardzo słabe i bardzie się tego wstydzę ale jak migdalove dodała to i ja [emoji20][emoji20]
Wow super ❤️ Coraz to lepiej tu na forum - ukryte talenty ❤️
Ja co prawda nie mam nagranego spiewu, ale pokaze Wam dyplom z wygranej we Władysławowie na Mistrzostwach karaoke ;)
„Najlepszy Wokal Wieczoru” hi hi
Oto moja wygrana ;)

Załączniki

• BA180A13-67A9-4F45-BAF5-DF69DC9EB46E.jpeg
    BA180A13-67A9-4F45-BAF5-DF69DC9EB46E.jpeg
    1,3 MB · Wyświetleń: 84
reklama
Do góry