Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie marudzi, nie płacze... Czego chciećJa pitolę moje dziecko leży już ponad 1,5 godziny i patrzy się w sufit i zasnąć nie moze. Już chyba wiem czemu ona mi tak ładnie w dzień spala 2 dni temu bo ja w nocy spałam a ona sobie chyba kolo mnie tylko leżała przez te 2 godz.

Cudna ta pierwsza fotaBujam nogą małego... nic zrobić się nie da bo młody dziś na wkurzu...
Zobacz załącznik 911220 Zobacz załącznik 911221
A ja nie przepadam za zabawami. Puzzle ulozyc to jeszcze tak ale jakies potwory czy zabawy klockami i wcielanie sie w jakies role nieeeeee...Ja również nie mam.
Moi chłopcy są w takim wieku że oni wolą sami się bawić. Ciężko jest mi się wbić w ich zabawy ale czasem dla odmiany malujemy albo rysujemy, czytam im książki na dobranoc, jeździmy rowerami albo chodzimy na place zabaw..... Takie chyba standardy
Ale nie jestem typowo bawiąca się .
Trudno.
Ja też bezTo Wy tez bez ślubu ?
Już myślałam ze tylko ja![]()
Może na święta twój planuje oświadczynyMy dzisiaj byliśmy u jubilera poznać rozmiar mego palca. Chyba coś się w końcu kroi po 5.5 roku [emoji183]
Ja też miałam mieć problemy z zajściem w ciążę bo PCOS i cykle bez owulacji i porypane w hormonach jak tylko się da i lekarze nie dawali szans na szybkie zajście bo trzeba wszystko uregulować , przyjmować progesteron bo nawet jak się uda to zarodek się nie zagnieździ . I tyle co się napłakałam to moje a w listopadzie odstawiłam anty i daliśmy na luz bo skoro nie można, i daliśmy sobie czas do wiosny żeby wszystko przemyśleć i zacząć jakoś sensownie leczenie . I zaraz byłam w ciąży , w pierwszym cyklu .Bez bez. Już się przymierzaliśmy w sumie do ślubu, ale potem trochę się bałam, że z chorą tarczycą mogę mieć problem z zajściem w ciążę i zabraliśmy się za to w pierwszej kolejności (mieliśmy szczęście, bo już w drugim podejściu się udało, co bardzo mnie zaskoczyło) [emoji87]