• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
@FiLi88 @azamamew a Wy jak się czujecie dzisiaj? Jakieś porody się zapowiadają? [emoji14]

Absolutnie nic z tych rzeczy. Nocka byla calkiem spoczko. Rano o 6 zjadlam sobie buleczke i jogurt, poszlam sie polozyc i menzu mnie utulil tak ze spalam do 9 ;) takze dzis wyspana jestem, bylismy juz na sniadanku, zakupach i spacerze. Obiadzio wlasnie przygotowalam i za chwilke wstawie. Porodowo nie czuje zadnych sygnalow ;)

No ale dziewczyny jak jest rozwarcie to może być infekcja bo bakterie się mogą dostać jak to jest ??
Nie mam pojęcia. Mi ginek mówił, że jak czop odejdzie to dobrze się wstrzymać z seksem
Ja jestem po spacerze, obiedzie i kąpieli i czekam. Miałam w między czasie biegunke (przepraszam za szczegóły) więc licze na to,że akcja ruszy. Oby bo już mnie męczy to wszystko. Jednak póki skurcze nie bedą regularnie co 5 min położna kazała zostać w domu
Trzymam więc kciuki żeby ruszyło :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry