• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopadowe mamy 2018

Wiem, że Ci ciężko, ale już jutro 29 i urodzisz [emoji4]
A tak poważnie to już naprawdę tak niewiele nam zostało!!! Wytrzymamy! A jak potrzebujesz popłakać to płacz, zawsze to jakaś ulgę przyniesie.
Oj wątpię w to czy jutro urodze wiem że tyle wytrzymalam to i wytrzymam w ciągu dnia jest znośnie ale wieczorem to już nie daje rady

reklama
Ja tu chyba oszaleje. Od 12 prosilam się o przeciwbólowe. Przyniosla mi o 16 po upomnieniu i dala tabletke bo juz jem a wenflon mi wyjela. Chodzil obchod wieczorny i zglosilam bol glowy to mi dali ketonal i kroplowki w zaleceniu. Przyszla jak karmilam malego, zalozyla mi wwnflon i kroplowke z nim na reku i przy piersi. I tak sobie teraz siedze juz z godz unieruchomiona, plecy mi chcą odpasc, bo siedzę po turecku na lozku. A tu przyniosla mi jeszcze jedna butle kroplowki. Ciekawe do ktorej bede tak siedziec.
A jak mierzyly mi cisnienie to mnie zlapala jak wyszlam spod prysznica a potem zdziwione ze cisnienie mam wysokie.
Lekarz to sie smial z tego, ze mi tak zmierzyla.

Oj wątpię w to czy jutro urodze wiem że tyle wytrzymalam to i wytrzymam w ciągu dnia jest znośnie ale wieczorem to już nie daje rady
Ja popołudnia zaczynam mieć kryzys. Juz się zastanawiam jak to jutro zrobić żeby po południu znaleźć siły, bo muszę z synkiem do angielskiego przesiąść. A tak około 13 to już mnie bardzo sen męczy, i nic mi się nie chce.
Ja tu chyba oszaleje. Od 12 prosilam się o przeciwbólowe. Przyniosla mi o 16 po upomnieniu i dala tabletke bo juz jem a wenflon mi wyjela. Chodzil obchod wieczorny i zglosilam bol glowy to mi dali ketonal i kroplowki w zaleceniu. Przyszla jak karmilam malego, zalozyla mi wwnflon i kroplowke z nim na reku i przy piersi. I tak sobie teraz siedze juz z godz unieruchomiona, plecy mi chcą odpasc, bo siedzę po turecku na lozku. A tu przyniosla mi jeszcze jedna butle kroplowki. Ciekawe do ktorej bede tak siedziec.
A jak mierzyly mi cisnienie to mnie zlapala jak wyszlam spod prysznica a potem zdziwione ze cisnienie mam wysokie.
Ja pierdziele skąd oni biorą taki personel...nóż w kieszeni się otwiera[emoji35][emoji35][emoji35] oby jak najszybciej Cię wypuścili do domu.

Ja popołudnia zaczynam mieć kryzys. Juz się zastanawiam jak to jutro zrobić żeby po południu znaleźć siły, bo muszę z synkiem do angielskiego przesiąść. A tak około 13 to już mnie bardzo sen męczy, i nic mi się nie chce.Ja pierdziele skąd oni biorą taki personel...nóż w kieszeni się otwiera[emoji35][emoji35][emoji35] oby jak najszybciej Cię wypuścili do domu.
Dlatego zalezalo mi na sali rodzinnej, bo w takoej sytuacji moj by sie malym zajal i belo by ok.
Jesli chodzi o malego to o dr mówiła o jutrze. Jeśli będą chcieli nas zatrzymac tylko z powodu mojego cisnienia, ktore mierza z dupy za przeproszeniem, a maly bedzie gotowy do wyjścia to sie wypisuje do domu na wlasne zadanie.

Współczuję :( dziwny szpital :(
Na mnie najlepiej działał paracetamol z łykiem kawy (apap extra też jest z kofeiną, to sposób od położnej na taki migrenowy bol glowy po znieczuleniu). Może jutro Was wypuszczą.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry